GENÇLİĞE BAKIŞTA ŞAHİNBEY FARKI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.01.2021 - 10:01, Güncelleme: 15.01.2021 - 10:01
 

GENÇLİĞE BAKIŞTA ŞAHİNBEY FARKI

​​​​​​​Mehmet Tahmazoğlu Başkanlığındaki Şahinbey Belediyesi, pademi sürecinden bu yana 30 bin gence tablet desteğinde bulundu.
Türkiye'de gençlerin eğitimine yönelik en büyük yatırımların gerçekleştirildiği Mehmet Tahmazoğlu Başkanlığındaki Şahinbey Belediyesi'nde pandemi sürecinden bu yana öğrencilere yönelik toplamda 37 milyon lira değerinde 30 bin adet tablet dağıtımı gerçekleştirildi. Şahinbey'deki genç potansiyelin farkında olarak atılan tüm adımlarda gençleri esas alan uygulamalar gerçekleştirmeye özen gösteren Başkan Tahmazoğlu'nun yaklaşımı ilçe halkı tarafından da takdirle karşılanıyor. Sosyal medyada bilgilendirme ve kültürel yarışmalar, kitap dağıtımları, spor malzemesi desteği, ayakkabı hediye uygulamaları gibi örnek farkındalık çalışmaları ile dikkatleri üzerine çeken ve bu alanda örnek gösterilen Şahinbey Belediyesi'nin şu ana dek 30 bin adet tablut desteğinde bulunduğu öğrenildi. GENÇLERE YÖNELİK YATIRIMLAR SÜRECEK Bölgenin en büyük millet bahçesinde tenis kortları kurarak Şahinbey'i pandemi sonrası spor merkezine dönüştürmeyi amaçlayan Şahinbey Belediyesi'nin gençlere yönelik yatırım desteğinin devam edeceği öğrenildi. İlçenin bir çok farklı noktasında hizmete sunduğu Gençlik ve Kültür Merkezlerinin yanı sıra spor komplekslerinin de son yıllarda artış gösterdiği Şahinbey'de; vatandaşlar belediyenin kendilerine yönelik yaklaşımından memnun. Başkan Tahmazoğlu ve ekibinin çalışmalarını yakından takip ederek destek veren vatandaşlar, özellikle gençlere yönelik uygulamalardan dolayı da Başkan Tahmazoğlu ve ekibine teşekkürlerini her defasında dile getirmeye devam ediyorlar. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Mehmet Tahmazoğlu Başkanlığındaki Şahinbey Belediyesi, pademi sürecinden bu yana 30 bin gence tablet desteğinde bulundu.

Türkiye'de gençlerin eğitimine yönelik en büyük yatırımların gerçekleştirildiği Mehmet Tahmazoğlu Başkanlığındaki Şahinbey Belediyesi'nde pandemi sürecinden bu yana öğrencilere yönelik toplamda 37 milyon lira değerinde 30 bin adet tablet dağıtımı gerçekleştirildi.

Şahinbey'deki genç potansiyelin farkında olarak atılan tüm adımlarda gençleri esas alan uygulamalar gerçekleştirmeye özen gösteren Başkan Tahmazoğlu'nun yaklaşımı ilçe halkı tarafından da takdirle karşılanıyor. Sosyal medyada bilgilendirme ve kültürel yarışmalar, kitap dağıtımları, spor malzemesi desteği, ayakkabı hediye uygulamaları gibi örnek farkındalık çalışmaları ile dikkatleri üzerine çeken ve bu alanda örnek gösterilen Şahinbey Belediyesi'nin şu ana dek 30 bin adet tablut desteğinde bulunduğu öğrenildi.

GENÇLERE YÖNELİK YATIRIMLAR SÜRECEK

Bölgenin en büyük millet bahçesinde tenis kortları kurarak Şahinbey'i pandemi sonrası spor merkezine dönüştürmeyi amaçlayan Şahinbey Belediyesi'nin gençlere yönelik yatırım desteğinin devam edeceği öğrenildi. İlçenin bir çok farklı noktasında hizmete sunduğu Gençlik ve Kültür Merkezlerinin yanı sıra spor komplekslerinin de son yıllarda artış gösterdiği Şahinbey'de; vatandaşlar belediyenin kendilerine yönelik yaklaşımından memnun. Başkan Tahmazoğlu ve ekibinin çalışmalarını yakından takip ederek destek veren vatandaşlar, özellikle gençlere yönelik uygulamalardan dolayı da Başkan Tahmazoğlu ve ekibine teşekkürlerini her defasında dile getirmeye devam ediyorlar.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.