GENÇLERDEN BAŞKAN EKİNCİ'YE TEŞEKKÜR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.12.2020 - 19:33, Güncelleme: 05.12.2020 - 19:33
 

GENÇLERDEN BAŞKAN EKİNCİ'YE TEŞEKKÜR

​​​​​​​Viranşehirli gençler, eski hizmet binasının etüt merkezine dönüştürülmesi için büyük emekleri bulunan Başkan Salih Ekinci'yi ziyaret etti.
Eğitime verdiği önemi her defasında dile getiren ve kurumsal her türlü çalışmada gençleri de düşünerek adımlar atan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci'nin önceki günkü misafirleri bu kez öğrenciler oldu. Viranşehir'de toplumun her kesimi ile buluşarak ortak paydada buluşmaya özen gösteren Başkan Ekinci'yi ziyaret eden gençler, belediye eski hizmet binasının etüt merkezine dönüştürülmesi ile ilgili memnuniyetlerini aktardılar. Emeklerinden dolayı Başkan Ekinci'ye teşekkür eden gençler, Başkana çiçek hediye ederken buluşmada duygu dolu anlar yaşandı. Başkan Ekinci'nin eğitim ve spora yönelik çalışmalarından memnun olduklarını belirten gençler, özellikle etüt merkezi sayesinde sınavlara daha iyi hazırlandıklarını ifade ettiler. BAŞKAN EKİNCİ: EĞİTİME YÖNELİK YATIRIMLARIMIZ SÜRECEK Gençlere ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Ekinci de Viranşehir'deki genç potansiyelin farkında olan bir kadroya sahip olduklarını belirterek bu potansiyeli eğitimle buluşturmaya devam edeceklerini söyledi. Etüt merkezinde öğrencilere yönelik destekleme ve yerleştirme kurslarının da sürdürüldüğünü sözlerine ekleyen Başkan Ekinci, gençler aracılığıyla tüm Viranşehir halkına pandemi hassasiyetini bir kez daha hatırlattı. Başkan Ekinci içerisinde bulunduğumuz süreç içerisinde vatandaşların sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarına dikkat etmelerini istedi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Viranşehirli gençler, eski hizmet binasının etüt merkezine dönüştürülmesi için büyük emekleri bulunan Başkan Salih Ekinci'yi ziyaret etti.

Eğitime verdiği önemi her defasında dile getiren ve kurumsal her türlü çalışmada gençleri de düşünerek adımlar atan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci'nin önceki günkü misafirleri bu kez öğrenciler oldu. Viranşehir'de toplumun her kesimi ile buluşarak ortak paydada buluşmaya özen gösteren Başkan Ekinci'yi ziyaret eden gençler, belediye eski hizmet binasının etüt merkezine dönüştürülmesi ile ilgili memnuniyetlerini aktardılar. Emeklerinden dolayı Başkan Ekinci'ye teşekkür eden gençler, Başkana çiçek hediye ederken buluşmada duygu dolu anlar yaşandı. Başkan Ekinci'nin eğitim ve spora yönelik çalışmalarından memnun olduklarını belirten gençler, özellikle etüt merkezi sayesinde sınavlara daha iyi hazırlandıklarını ifade ettiler.

BAŞKAN EKİNCİ: EĞİTİME YÖNELİK YATIRIMLARIMIZ SÜRECEK

Gençlere ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Ekinci de Viranşehir'deki genç potansiyelin farkında olan bir kadroya sahip olduklarını belirterek bu potansiyeli eğitimle buluşturmaya devam edeceklerini söyledi. Etüt merkezinde öğrencilere yönelik destekleme ve yerleştirme kurslarının da sürdürüldüğünü sözlerine ekleyen Başkan Ekinci, gençler aracılığıyla tüm Viranşehir halkına pandemi hassasiyetini bir kez daha hatırlattı. Başkan Ekinci içerisinde bulunduğumuz süreç içerisinde vatandaşların sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarına dikkat etmelerini istedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.