GENÇ'DE ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ANILDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.03.2021 - 10:22, Güncelleme: 19.03.2021 - 10:22

GENÇ'DE ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ANILDI

​​​​​​​Bingöl Genç'de 18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle hatimler okundu. Programda Başkan Mehmet Zeki Dirik tüm şehitlere rahmet diledi.
Çanakkale Zaferi’nin 106’ncı yıldönümü tüm yurt genelinde olduğu gibi Bingöl'ün Genç İlçesinde de anıldı. Törenlerin düzenlendiği ve hatimlerin okunduğu programlar ilk olarak hükümet konağı bahçesinde Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, Kaymakam Arif Gül, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Selçuk Kansav, kurum amirleri, öğretmenler ile öğrencilerin katılımıyla Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başladı. Devam eden programların ikinci durağı olan Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda Kur’an-ı Kerim tilaveti düzenlendi. Günün anlam ve öneminin dile getirildiği konuşmalarda Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, vatanı uğruna canını feda etmekten çekinmemiş tüm şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını söyledi. Program Genç Merkez Camiinde hatimlerin okunması ile devam etti. (www.akbelediyeler.com)