GENÇ İLÇESİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.09.2020 - 10:34, Güncelleme: 17.09.2020 - 10:34
 

GENÇ İLÇESİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

​​​​​​​Her geçen gün büyüyen Genç ilçesinde imara açılan bölgelerde alt yapı çalışmalarını sürdüren Mehmet Zeki Dirik Başkanlığındaki Genç Belediyesi, takdir topluyor.
Yaz döneminde vatandaşa hizmetin en iyisini sunabilmek için verimli bir çalışma sezonu geçiren Bingöl Genç Belediyesi, yaz sonuna doğru bu kez alt yapıya ağırlık verdi. İlçede alt yapıdan üst yapıya bir çok alanda yenilikler kazandıran Genç Belediyesi, son olarak Kültür Mahallesinde imara açılan  yeni yerleşim yerinde  kanalizasyon çalışmalarına başladı. Vatandaşların talep ve önerilerine göre rota belirleyen Genç İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik uygulamaların birebir takipçisi olurken, vatandaşların çalışmalardan memnun olduğu gözlemlendi. İmara açılan bölgelerde alt yapı uygulamalarını birer birer hayata geçirerek ileride olası sorunların önüne geçen Genç Belediyesi yönetimine tam destek veren vatandaşlar, kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Mehmet Zeki Dirik'e de teşekkür etti. Genç Belediyesi'nin 2020 Yılı Hizmet Planlaması dahilinde önümüzdeki süreçlerde ilçenin diğer bölgelerinde benzer uygulamalarına devam edeceği öğrenildi.  (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Her geçen gün büyüyen Genç ilçesinde imara açılan bölgelerde alt yapı çalışmalarını sürdüren Mehmet Zeki Dirik Başkanlığındaki Genç Belediyesi, takdir topluyor.

Yaz döneminde vatandaşa hizmetin en iyisini sunabilmek için verimli bir çalışma sezonu geçiren Bingöl Genç Belediyesi, yaz sonuna doğru bu kez alt yapıya ağırlık verdi. İlçede alt yapıdan üst yapıya bir çok alanda yenilikler kazandıran Genç Belediyesi, son olarak Kültür Mahallesinde imara açılan  yeni yerleşim yerinde  kanalizasyon çalışmalarına başladı. Vatandaşların talep ve önerilerine göre rota belirleyen Genç İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik uygulamaların birebir takipçisi olurken, vatandaşların çalışmalardan memnun olduğu gözlemlendi. İmara açılan bölgelerde alt yapı uygulamalarını birer birer hayata geçirerek ileride olası sorunların önüne geçen Genç Belediyesi yönetimine tam destek veren vatandaşlar, kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Mehmet Zeki Dirik'e de teşekkür etti. Genç Belediyesi'nin 2020 Yılı Hizmet Planlaması dahilinde önümüzdeki süreçlerde ilçenin diğer bölgelerinde benzer uygulamalarına devam edeceği öğrenildi. 

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.