GENÇ BELEDİYESİ'NE DURMAK YOK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.11.2020 - 23:44, Güncelleme: 27.11.2020 - 23:44
 

GENÇ BELEDİYESİ'NE DURMAK YOK

​​​​​​​Genç Belediyesi Başkanı Mehmet Zeki Dirik, bu kez Yenişehir Mahallesinde devam eden altyapı çalışmalarını inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Mehmet Zeki Dirik Başkanlığındaki Bingöl Genç Belediyesi, ilçe genelindeki alt ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarında mesai gözetmeksizin ilçenin her bölgesine ulaşmanın gayreti içerisinde olan ekiplerin Yenişehir Mahallesi'nde devam eden çalışmalarını inceleyen Başkan Mehmet Zeki Dirik amaçlarının olası sorunlara uzun vadeli çözümler üretmek olduğunu söyledi. Çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Dirik, ilçedeki alt yapı sorunlarını birer birer çözüme kavuşturduklarını belirtti. Ziyareti ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Dirik, "İlçemiz Yenişehir Mahallesi 250. Sokakta bulunan Hanlar’a içmesuyu şebeke çalışmalarını yerinde inceledik. Çalışmalar hakkında ilgili personellerden bilgi aldık. Han sahiplerine hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. Başkan Dirik değerlendirmesinde özellikle içerisinde bulunduğumuz pandemi sürecine de dikkat çekerek vatandaşların sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarına dikkat edilmesi yönündeki çağrısını da yineledi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Genç Belediyesi Başkanı Mehmet Zeki Dirik, bu kez Yenişehir Mahallesinde devam eden altyapı çalışmalarını inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Mehmet Zeki Dirik Başkanlığındaki Bingöl Genç Belediyesi, ilçe genelindeki alt ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarında mesai gözetmeksizin ilçenin her bölgesine ulaşmanın gayreti içerisinde olan ekiplerin Yenişehir Mahallesi'nde devam eden çalışmalarını inceleyen Başkan Mehmet Zeki Dirik amaçlarının olası sorunlara uzun vadeli çözümler üretmek olduğunu söyledi. Çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Dirik, ilçedeki alt yapı sorunlarını birer birer çözüme kavuşturduklarını belirtti. Ziyareti ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Dirik, "İlçemiz Yenişehir Mahallesi 250. Sokakta bulunan Hanlar’a içmesuyu şebeke çalışmalarını yerinde inceledik. Çalışmalar hakkında ilgili personellerden bilgi aldık. Han sahiplerine hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Başkan Dirik değerlendirmesinde özellikle içerisinde bulunduğumuz pandemi sürecine de dikkat çekerek vatandaşların sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarına dikkat edilmesi yönündeki çağrısını da yineledi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.