Eyyübiye'den "Maşallah" dedirtecek haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.09.2020 - 13:49, Güncelleme: 14.09.2020 - 13:49
 

Eyyübiye'den "Maşallah" dedirtecek haber

​​​​​​​Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 150 dönümlük Eyyübiye Millet Bahçesi ihalesinin 5 Kasım'da yapılacağı müjdesini verdi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, bölgenin en büyük Millet Bahçesi olma özelliğini taşıyan, 150 dönümlük alanı kapsayan Eyyübiye Millet Bahçesinin ihalesinin 5 Kasım tarihinde yapılacağını açıkladı. Başkan Kuş,” bölgenin en büyük Millet Bahçesi ile Eyyübiye’nin çehresi değişecek ve Eyyübiye nefes alacak” dedi. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, bölgenin en büyük Millet Bahçesi olma özelliğini taşıyan, 150 dönümlük alanı kapsayan Eyyübiye Millet Bahçesinin ihalesinin 5 Kasım tarihinde yapılacağını açıkladı. Eyyübiye’nin değişimi ve dönüşümü için gece gündüz demeden çalışan ve yaptığı çalışmalarla kamuoyunun takdirini toplayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Millet Bahçesinin ihale tarihini de açıklayarak bir müjde daha verdi. Akçakale yolu üzerindeki Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi arazisinde 150 dönümlük alana yapılacak olan Millet Bahçesi yeri daha önceden Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından tahsisi Eyyübiye Belediyesine yapılmıştı. İçerisinde mesire alanları, çocuk oyun alanları, sosyal donatı alanları, bisiklet parkuru, yürüyüş yolları ile vatandaşların rahatça vakit geçirebilecekleri alanları barındıracak olan Millet Bahçesinin yapımına kısa sürede başlanacağı öğrenildi. İhalesi 5 Kasım 2020’de yapılacak olan alan, bölgenin en büyük millet bahçesi olma özelliğini de taşıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Millet Bahçemizin ihale tarihi belli oldu. Bölgenin en büyük millet bahçesi olma özelliğini taşıyor. İnşallah Eyyübiye bu proje ile nefes alacak. Eyyübiye’de değişim ve dönüşüm için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu noktada bizlerden desteğini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum, TOKİ Başkanımız Ömer Bulut, Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül, Milletvekillerimiz, İL Başkanımız Bahattin Yıldız, İlçe Başkanımız Mehmet Moğal’a teşekkür ederim. Birlikte daha güzel daha yaşanılabilir bir Eyyübiye çin durmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi. (Kaynak: Eyyübiye Belediyesi Basın Bürosu)
​​​​​​​Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 150 dönümlük Eyyübiye Millet Bahçesi ihalesinin 5 Kasım'da yapılacağı müjdesini verdi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, bölgenin en büyük Millet Bahçesi olma özelliğini taşıyan, 150 dönümlük alanı kapsayan Eyyübiye Millet Bahçesinin ihalesinin 5 Kasım tarihinde yapılacağını açıkladı. Başkan Kuş,” bölgenin en büyük Millet Bahçesi ile Eyyübiye’nin çehresi değişecek ve Eyyübiye nefes alacak” dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, bölgenin en büyük Millet Bahçesi olma özelliğini taşıyan, 150 dönümlük alanı kapsayan Eyyübiye Millet Bahçesinin ihalesinin 5 Kasım tarihinde yapılacağını açıkladı. Eyyübiye’nin değişimi ve dönüşümü için gece gündüz demeden çalışan ve yaptığı çalışmalarla kamuoyunun takdirini toplayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Millet Bahçesinin ihale tarihini de açıklayarak bir müjde daha verdi. Akçakale yolu üzerindeki Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi arazisinde 150 dönümlük alana yapılacak olan Millet Bahçesi yeri daha önceden Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından tahsisi Eyyübiye Belediyesine yapılmıştı. İçerisinde mesire alanları, çocuk oyun alanları, sosyal donatı alanları, bisiklet parkuru, yürüyüş yolları ile vatandaşların rahatça vakit geçirebilecekleri alanları barındıracak olan Millet Bahçesinin yapımına kısa sürede başlanacağı öğrenildi. İhalesi 5 Kasım 2020’de yapılacak olan alan, bölgenin en büyük millet bahçesi olma özelliğini de taşıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Millet Bahçemizin ihale tarihi belli oldu. Bölgenin en büyük millet bahçesi olma özelliğini taşıyor. İnşallah Eyyübiye bu proje ile nefes alacak. Eyyübiye’de değişim ve dönüşüm için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu noktada bizlerden desteğini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum, TOKİ Başkanımız Ömer Bulut, Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül, Milletvekillerimiz, İL Başkanımız Bahattin Yıldız, İlçe Başkanımız Mehmet Moğal’a teşekkür ederim. Birlikte daha güzel daha yaşanılabilir bir Eyyübiye çin durmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

(Kaynak: Eyyübiye Belediyesi Basın Bürosu)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.