EYYÜBİYE'DE MEMNUNİYET ARTIYOR

İlçeler 17.07.2022 - 00:53, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:00
 

EYYÜBİYE'DE MEMNUNİYET ARTIYOR

​​​​​​​Çalışmalarında vatandaşı odağına alan Eyyübiye Belediyesi'nin çalışmaları sayesinde ilçedeki memnuniyet her geçen gün artıyor.
Şanlıurfa’nın en büyük ilçelerinden Eyyübiye’yi yeşillendirmek, daha konforlu bir yaşam alanı oluşturmak için çalışmalarına aralıksız devam eden Eyyübiye Belediyesi, Akçakale yolu üzerindeki bir parka daha değer kattı. Göreve geldiği 2019 yılından bu yana ilçeye otuzdan fazla park ve çok sayıda kalıcı eser kazandıran Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatıyla, Hayati Harrani Mahallesinde gerçekleştirilen peyzaj çalışması, vatandaşların büyük beğenisini kazandı. Yapımı devam eden Eyyübiye Millet Bahçesi’nin hemen karşısında yer alan park, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen yapısal ve bitkisel peyzaj çalışması tamamlanarak, vatandaşların istifadesine sunuldu. Ağaçların bakımı, çimlendirme, bordür boyaması, sulama sistemi, çeşme, oturma bankları, piknik masaları ve aydınlatmaları ile gece gündüz görsel güzelliğe kavuşan parkın ana caddeye bakan tarafına ise kalp ve Eyyübiye kombinasyonundan oluşan çalışma uygulandı. Gece aydınlatmasıyla bölgede adeta görsel şölen oluşturan park, halkın büyük beğenisini topladı. Eyyübiye’yi her alanda en iyi yerde görmek istediklerini ve bu amaçla tüm belediye çalışanlarının büyük bir gayret sarf ettiğini belirten Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye halkının her şeyin en iyisine layık olduğunu ve bunu gerçekleştirmek için tüm imkanları seferber etmeye devam edeceklerini söyledi. Ak Belediyeler Medya Ajansı
​​​​​​​Çalışmalarında vatandaşı odağına alan Eyyübiye Belediyesi'nin çalışmaları sayesinde ilçedeki memnuniyet her geçen gün artıyor.

Şanlıurfa’nın en büyük ilçelerinden Eyyübiye’yi yeşillendirmek, daha konforlu bir yaşam alanı oluşturmak için çalışmalarına aralıksız devam eden Eyyübiye Belediyesi, Akçakale yolu üzerindeki bir parka daha değer kattı. Göreve geldiği 2019 yılından bu yana ilçeye otuzdan fazla park ve çok sayıda kalıcı eser kazandıran Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatıyla, Hayati Harrani Mahallesinde gerçekleştirilen peyzaj çalışması, vatandaşların büyük beğenisini kazandı.

Yapımı devam eden Eyyübiye Millet Bahçesi’nin hemen karşısında yer alan park, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen yapısal ve bitkisel peyzaj çalışması tamamlanarak, vatandaşların istifadesine sunuldu.

Ağaçların bakımı, çimlendirme, bordür boyaması, sulama sistemi, çeşme, oturma bankları, piknik masaları ve aydınlatmaları ile gece gündüz görsel güzelliğe kavuşan parkın ana caddeye bakan tarafına ise kalp ve Eyyübiye kombinasyonundan oluşan çalışma uygulandı. Gece aydınlatmasıyla bölgede adeta görsel şölen oluşturan park, halkın büyük beğenisini topladı. Eyyübiye’yi her alanda en iyi yerde görmek istediklerini ve bu amaçla tüm belediye çalışanlarının büyük bir gayret sarf ettiğini belirten Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye halkının her şeyin en iyisine layık olduğunu ve bunu gerçekleştirmek için tüm imkanları seferber etmeye devam edeceklerini söyledi.

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Şanlıurfa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.