EYYÜBİYE'DE KONGRE COŞKUSU

İlçeler (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.09.2020 - 21:03, Güncelleme: 20.09.2020 - 21:03
 

EYYÜBİYE'DE KONGRE COŞKUSU

​​​​​​​AK Parti Eyyübiye Kongresi'nde Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Kadroların ilk günkü azim ve heyecanla yoluna devam ettiğini söyledi.
400 bine yaklaşan nüfusu ile Türkiye'de bir çok ilden daha fazla vatandaşın ikamet ettiği Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde AK Parti Eyyübiye 3. Olağan Kongresi yoğun katılımla gerçekleşti. Pandemi sürecine hassasiyet gösterilerek yapılan kongrede mevcut Başkan Mehmet Moğal güven tazeledi. Kongreye Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ile birlikte AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Milletvekilleri, İlçe Belediye Başkanları ve partililer katıldı. BAŞKAN KUŞ YÖNETİMİ TEBRİK ETTİ Buluşmada AK Kadrolara seslenen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Teşkilatların her zaman yorulmadan çalışmalarına devam ettiğini belirterek Başkan Mehmet Moğal'ı ve yönetimini tebrik etti. Her geçen gün büyüyen Eyyübiye'de parti çalışmalarının da bu büyümeyle birlikte daha da arttığını ifade eden Başkan Kuş, "AK Parti Eyyübiye 3. Olağan kongremizi gerçekleştirdik.  Kongre sonrası güven tazeleyen İlçe Başkanımız Mehmet Moğal ve yeni yönetimini tebrik eder, başarılar dilerim. Eyyübiye'm için İnandığımız yolda yürümeye devam ediyoruz" dedi. Mehmet Moğal da yaptığı kısa konuşmasında katılım sağlayan tüm AK Kadrolara teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​AK Parti Eyyübiye Kongresi'nde Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Kadroların ilk günkü azim ve heyecanla yoluna devam ettiğini söyledi.

400 bine yaklaşan nüfusu ile Türkiye'de bir çok ilden daha fazla vatandaşın ikamet ettiği Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde AK Parti Eyyübiye 3. Olağan Kongresi yoğun katılımla gerçekleşti. Pandemi sürecine hassasiyet gösterilerek yapılan kongrede mevcut Başkan Mehmet Moğal güven tazeledi. Kongreye Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ile birlikte AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Milletvekilleri, İlçe Belediye Başkanları ve partililer katıldı.

BAŞKAN KUŞ YÖNETİMİ TEBRİK ETTİ

Buluşmada AK Kadrolara seslenen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Teşkilatların her zaman yorulmadan çalışmalarına devam ettiğini belirterek Başkan Mehmet Moğal'ı ve yönetimini tebrik etti. Her geçen gün büyüyen Eyyübiye'de parti çalışmalarının da bu büyümeyle birlikte daha da arttığını ifade eden Başkan Kuş, "AK Parti Eyyübiye 3. Olağan kongremizi gerçekleştirdik.  Kongre sonrası güven tazeleyen İlçe Başkanımız Mehmet Moğal ve yeni yönetimini tebrik eder, başarılar dilerim. Eyyübiye'm için İnandığımız yolda yürümeye devam ediyoruz" dedi.

Mehmet Moğal da yaptığı kısa konuşmasında katılım sağlayan tüm AK Kadrolara teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.