EYYÜBİYE BU PROJEYİ SEVDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.07.2020 - 09:21, Güncelleme: 20.07.2020 - 09:21
 

EYYÜBİYE BU PROJEYİ SEVDİ

Nüfus bakımından Türkiye'deki bir çok ilden daha çok sayıda vatandaşa ev sahipliği yapanı Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde başlatılan sıfır atık projesine vatandaşlar da tam destek veriyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan öncülüğünde tüm Türkiye genelinde başlatılan 'Sıfır Atık Projesi'nin en başarılı adreslerinden biri Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi oldu.  İlçenin gelişimine yönelik bir çok uygulama başlatan Başkan Mehmet Kuş'un bizzat takip ettiği çalışmalara vatandaşlar da olumlu yaklaşıyor. İlçenin bir çok noktasına belediye ekiplerince bırakılan ayrıştırma depoları ile 'Tertemiz Eyyübiye' hedefi belirleniyor.   EYYÜBİYELİLER, BAŞKAN KUŞ'TAN MEMNUN Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'un çalışmalarını yakından takip eden ilçe halkı, çalışmalardan duyduğu memnuniyeti her defasında dile getiriyor. Başkan Kuş'un çalışmalarından memnun olduklarını belirten Eyyübiye halkı, "Başkanımızı bazen çöp aracında, bazen ders çalışan gençlerin yanında, bazen de yaşlılarımızın yanında görüyoruz. Böylesine hizmet sevdalısı bir başkanı bizlere kazandıran tüm AK Parti yetkililerine teşekkür ediyoruz. Eyyübiye halkı birlik ve beraberlik içerisinde. Emeklerinden dolayı başkanımız Mehmet Kuş'a ve tüm Eyyübiye Belediyesi çalışanlarına teşekkür ediyoruz" diye konuştular. (www.akbelediyeler.com)
Nüfus bakımından Türkiye'deki bir çok ilden daha çok sayıda vatandaşa ev sahipliği yapanı Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde başlatılan sıfır atık projesine vatandaşlar da tam destek veriyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan öncülüğünde tüm Türkiye genelinde başlatılan 'Sıfır Atık Projesi'nin en başarılı adreslerinden biri Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi oldu.  İlçenin gelişimine yönelik bir çok uygulama başlatan Başkan Mehmet Kuş'un bizzat takip ettiği çalışmalara vatandaşlar da olumlu yaklaşıyor. İlçenin bir çok noktasına belediye ekiplerince bırakılan ayrıştırma depoları ile 'Tertemiz Eyyübiye' hedefi belirleniyor.

 

EYYÜBİYELİLER, BAŞKAN KUŞ'TAN MEMNUN

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'un çalışmalarını yakından takip eden ilçe halkı, çalışmalardan duyduğu memnuniyeti her defasında dile getiriyor. Başkan Kuş'un çalışmalarından memnun olduklarını belirten Eyyübiye halkı, "Başkanımızı bazen çöp aracında, bazen ders çalışan gençlerin yanında, bazen de yaşlılarımızın yanında görüyoruz. Böylesine hizmet sevdalısı bir başkanı bizlere kazandıran tüm AK Parti yetkililerine teşekkür ediyoruz. Eyyübiye halkı birlik ve beraberlik içerisinde. Emeklerinden dolayı başkanımız Mehmet Kuş'a ve tüm Eyyübiye Belediyesi çalışanlarına teşekkür ediyoruz" diye konuştular.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.