ERZURUM'DA SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

Teşkilatlar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.08.2020 - 15:22, Güncelleme: 05.08.2020 - 15:22

ERZURUM'DA SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in talimatıyla kentte eksikliği hissedilen sorunlar bir bir çözülüyor. Şehirde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Sekmen, Termal Aqua Park yapacaklarının müjdesini verdi.
Erzurum’un gelişmesi için büyük çaba harcayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan ile birlikte kentte devam eden çalışma alanlarını ziyaret etti. Geçtiğimiz mayıs ayında hizmete açılan Erzurum Şehir Hastanesi’nin evresindeki yol ve kavşak çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Sekmen, çalışmalar hakkında ekiplerden bilgiler aldı. TERMAL AQUA PARK MÜJDESİ Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’den Termal Aqua Park müjdesi de geldi. Şehir Hastanesi yanındaki çalışmaları inceledikten sonra Aziziye İlçesine bağlı Ilıca Mahallesi’nde devam eden projeleri de inceleyen Başkan Sekmen, “Bu bölgemizde yapılacak olan Termal Aqua Park'a da yakında başlıyoruz” dedi. ( www.akbelediyeler.com )

TERMAL AQUA PARK MÜJDESİ

( www.akbelediyeler.com )