ERZURUM'DA BİRLİK VE BERABERLİK VAR

İlçeler (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.08.2020 - 15:56, Güncelleme: 20.08.2020 - 15:56

ERZURUM'DA BİRLİK VE BERABERLİK VAR

​​​​​​​AK Parti Erzurum Teşkilatı Haftalık Olağan Yürütme ve Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştirdi.
Birlik ve beraberliğin halka hizmet olarak dönüş yaptığı en güzel adreslerden biri olan Erzurum'da AK Parti Teşkilatları halkla bir arada olmaya devam ediyor. Halkın talep ve önerileri ile parti teşkilat çalışmalarının değerlendirildiği AK Parti Erzurum Teşkilatı Haftalık Olağan Yürütme ve Yönetim Kurulu Toplantısı önceki gün yapıldı.  Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in de katılım gösterdiği toplantıya AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz ile Parti Yönetimi, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları teşkilat temsilcileri katıldı. Parti üye çalışmalarından, vatandaşların talep ve önerilerine kadar her türlü detayın ele alındığı toplantıda gençlik kolları ve kadın kolları çalışmaları da değerlendirildi. Görüşlerin sunulduğu buluşma fikir alış verişi ile son buldu. (www.akbelediyeler.com)