ERZURUM VE ŞENKAYA'DA HİZMET HIZ KAZANACAK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.07.2020 - 14:43, Güncelleme: 23.07.2020 - 14:43
 

ERZURUM VE ŞENKAYA'DA HİZMET HIZ KAZANACAK

Erzurum Şenkaya Belediye Başkanı Yavuz Bedir; Asfalt, Agrega, Beton Boru ve Beton Bariyer Üretim Tesisinin açılışına katıldı.
AK Parti Belediyeciliğinin örnek isimlerinden Erzurum Şenkaya Belediye Başkanı Yavuz Bedir, Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Asfalt, Agrega, Beton Boru ve Beton Bariyer Üretim Tesisinin açılışına katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar  ve kurum müdürlerinin de katılım gösterdiği açılışta Başkan Yavuz Bedir, yeni tesislerin tüm Erzurum halkına hayırlı olmasını diledi.   TOPLAM 18 MİLYONLUK YATIRIM Tesislerdeki üretim ile gerek Erzurum şehir merkezi ve gerekse tüm ilçelerdeki hizmet akışının hızlandırılacağını söyleyen Başkan Yavuz Bedir, tesisin kazandırılmasında emeği geçen Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e ve tüm ekibine teşekkür etti. Hizmetlerde üretim maliyetlerinin düşürülerek daha çok hizmetin halka yansıtılacağını da sözlerine ekleyen Şenkaya Belediye Başkanı Yavuz Bedir, değerlendirmesinde " Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen ve Genel Sekreter Zafer Aynalı beye ve bütün ekibine teşekkür ederim. Mükemmel bir tesis. Hayırlı olsun. Birlikte kuvvet doğar. Durmak yok hizmete devam" diye konuştu. Başkan Bedir ardından protokol üyeleri ile birlikte kurdele kesimine katılarak açılışı gerçekleştirdi. (www.akbelediyeler.com)
Erzurum Şenkaya Belediye Başkanı Yavuz Bedir; Asfalt, Agrega, Beton Boru ve Beton Bariyer Üretim Tesisinin açılışına katıldı.

AK Parti Belediyeciliğinin örnek isimlerinden Erzurum Şenkaya Belediye Başkanı Yavuz Bedir, Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Asfalt, Agrega, Beton Boru ve Beton Bariyer Üretim Tesisinin açılışına katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar  ve kurum müdürlerinin de katılım gösterdiği açılışta Başkan Yavuz Bedir, yeni tesislerin tüm Erzurum halkına hayırlı olmasını diledi.

 

TOPLAM 18 MİLYONLUK YATIRIM

Tesislerdeki üretim ile gerek Erzurum şehir merkezi ve gerekse tüm ilçelerdeki hizmet akışının hızlandırılacağını söyleyen Başkan Yavuz Bedir, tesisin kazandırılmasında emeği geçen Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e ve tüm ekibine teşekkür etti.

Hizmetlerde üretim maliyetlerinin düşürülerek daha çok hizmetin halka yansıtılacağını da sözlerine ekleyen Şenkaya Belediye Başkanı Yavuz Bedir, değerlendirmesinde " Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen ve Genel Sekreter Zafer Aynalı beye ve bütün ekibine teşekkür ederim. Mükemmel bir tesis. Hayırlı olsun. Birlikte kuvvet doğar. Durmak yok hizmete devam" diye konuştu.

Başkan Bedir ardından protokol üyeleri ile birlikte kurdele kesimine katılarak açılışı gerçekleştirdi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.