ERZURUM "TAMAM"

Teşkilatlar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.01.2021 - 11:53, Güncelleme: 26.01.2021 - 11:53
 

ERZURUM "TAMAM"

​​​​​​​AK Parti Erzurum Kongresi için tüm hazırlıklar tamamlandı. Kongrede Başkan Erdoğan'ın teşkilatlara sesleniş yapacağı öğrenildi.
AK Parti'nin Doğu Anadolu'daki en önemli adresleri arasında yer alan Erzurum'da AK Parti 7. Olağan İl Kongresi için tüm hazırlıkların tamamlandığı öğrenildi. Yakutiye Buz Hokeyi Salonu'nda saat 12.00'de gerçekleştirilecek kongre için İl Teşkilatının yanı sıra tüm ilçe teşkilatlarının da yoğun katılım sağlayacağı öğrenildi. Kongre ile ilgili tüm halka davet çağrısında bulunan AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, sosyal medyadan yaptığı değerlendirmesinde "Değerli dava arkadaşlarım, kıymetli hemşehrilerim. Yarın gerçekleştireceğimiz AK Parti Erzurum 7. Olağan İl Kongremize teşrifleriniz bizi onurlandıracaktır. Büyüyen Güçlü Türkiye İçin, Gelişen Erzurum İçin, #İnandığınYoldaYürü Erzurum" diye seslendi. Kongrenin tüm Erzurum'a hayırlı olmasını dileyen Başkan Muhammet Sunar da sosyal medyadan yaptığı açıklamasında "İnandığı yolda yorulmadan çalışan, bulundukları her ortamı güzelleştiren, fikri hür, vicdanı hür AK Gençliği ve teşkilatımızın kıymetli üyelerini, kongre hazırlıklarına katkılarından dolayı kutluyorum" dedi. KONGRE ÖNCESİ PALANDÖKEN GENÇLİĞİ YİNE FARKINI GÖSTERDİ Erzurum Kongresinde davetler ve çağrılar sürerken Palandöken AK Gençliği'nin çalışması ise dikkat çekti. Palandöken'i AK Gençliğin örnek adresi haline getiren Palandöken AK Gençlik Teşkilatı, kongre için ilçede gidilmedik ve davet edilmedik kişi bırakmadı. Yaklaşımları ile vatandaşlardan tam not alan AK Parti Palandöken Gençlik Teşkilatının çalışması partililer tarafından da takdirle karşılandı. Palandöken Gençliğinin kongre öncesi hazırlıklarda yine ipi göğüslediği belirtildi. (www.akbelediyeler.com)  
​​​​​​​AK Parti Erzurum Kongresi için tüm hazırlıklar tamamlandı. Kongrede Başkan Erdoğan'ın teşkilatlara sesleniş yapacağı öğrenildi.

AK Parti'nin Doğu Anadolu'daki en önemli adresleri arasında yer alan Erzurum'da AK Parti 7. Olağan İl Kongresi için tüm hazırlıkların tamamlandığı öğrenildi. Yakutiye Buz Hokeyi Salonu'nda saat 12.00'de gerçekleştirilecek kongre için İl Teşkilatının yanı sıra tüm ilçe teşkilatlarının da yoğun katılım sağlayacağı öğrenildi.

Kongre ile ilgili tüm halka davet çağrısında bulunan AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, sosyal medyadan yaptığı değerlendirmesinde "Değerli dava arkadaşlarım, kıymetli hemşehrilerim. Yarın gerçekleştireceğimiz AK Parti Erzurum 7. Olağan İl Kongremize teşrifleriniz bizi onurlandıracaktır. Büyüyen Güçlü Türkiye İçin, Gelişen Erzurum İçin, #İnandığınYoldaYürü Erzurum" diye seslendi.

Kongrenin tüm Erzurum'a hayırlı olmasını dileyen Başkan Muhammet Sunar da sosyal medyadan yaptığı açıklamasında "İnandığı yolda yorulmadan çalışan, bulundukları her ortamı güzelleştiren, fikri hür, vicdanı hür AK Gençliği ve teşkilatımızın kıymetli üyelerini, kongre hazırlıklarına katkılarından dolayı kutluyorum" dedi.

KONGRE ÖNCESİ PALANDÖKEN GENÇLİĞİ YİNE FARKINI GÖSTERDİ

Erzurum Kongresinde davetler ve çağrılar sürerken Palandöken AK Gençliği'nin çalışması ise dikkat çekti. Palandöken'i AK Gençliğin örnek adresi haline getiren Palandöken AK Gençlik Teşkilatı, kongre için ilçede gidilmedik ve davet edilmedik kişi bırakmadı. Yaklaşımları ile vatandaşlardan tam not alan AK Parti Palandöken Gençlik Teşkilatının çalışması partililer tarafından da takdirle karşılandı. Palandöken Gençliğinin kongre öncesi hazırlıklarda yine ipi göğüslediği belirtildi.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.