ERUH'TAKİ ÇALIŞMALAR TAKDİR TOPLUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.08.2020 - 12:49, Güncelleme: 24.08.2020 - 12:49
 

ERUH'TAKİ ÇALIŞMALAR TAKDİR TOPLUYOR

​​​​​​​Başkan Cevher Çiftçi Başkanlığındaki Eruh Belediyesi, AK Belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilemeye devam ediyor.
Siirt Eruh Belediyesi çalışmaları ile vatandaşların takdirini topluyor. Yaz dönemi çalışma sezonunda ilçe merkezi ve kırsal bölge ayırt etmeksizin her bölgeye ulaşmak için yoğun çaba serf eden Cevher Çiftçi Başkanlığındaki Eruh Belediyesi, özellikle son bir hafta içerisinde hayata geçirdiği uygulamaları ile hizmette örnek adres oldu. İSTİNAD DUVARI TAMAMLANDI Başkan Cevher Çiftçi'nin her aşamasını takip ettiği Eski Eruh-Siirt yolu - Fatih mahallesi Şırnak caddesindeki yaya güvenliği sağlamak amacıyla yapımına başlanan 260 metre uzunluğundaki istinad duvarı çalışmaları tamamlandı. Çalışmaların hayırlı olmasını dileyen Başkan Çiftçi, gerek görüldüğü takdirde benzer çalışmaların ilçenin diğer bölgelerinde de yürütüleceğini söyledi. ALT YAPI DA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR Eruh Belediyesi, alt yapıda da çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Eruhlu vatandaşlara kesintisiz ve temiz içme suyu hizmeti sunabilmek için alt yapıda da dev yatırımlar gerçekleştiren Eruh Belediyesi, 2020 Yılı Hizmet Planlaması dahilinde son olarak Sarıgül ve Dih mahallelerinde uygulamalarına devam etti. Mahallelerde ayrıca eskiyen ve deforme olan kanalizasyon hatlarını uzun ömürlü malzemelerde revize eden Eruh Belediyesi, vatandaşa yönelik hizmet yaklaşımı ile vatandaşların takdirini aldı. ÇÖP KONTEYNIRLARI ALINDI Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan öncülüğünde başlatılan 'Sıfır Atık Projesi' başarılı bir şekilde sürerken Eruh Belediyesi de 'Daha Temiz Bir Eruh' sloganı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın 225 Bin Liralık hibesi karşılığında 225 adet galvanizli çöp konteynırını ilçe halkının hizmetine kazandırdı. Konteynırlar ilçedeki mahallelere konumlandırılırken, vatandaşlar kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Cevher Çiftçi'ye ve tüm Eruh Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Başkan Cevher Çiftçi Başkanlığındaki Eruh Belediyesi, AK Belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilemeye devam ediyor.

Siirt Eruh Belediyesi çalışmaları ile vatandaşların takdirini topluyor. Yaz dönemi çalışma sezonunda ilçe merkezi ve kırsal bölge ayırt etmeksizin her bölgeye ulaşmak için yoğun çaba serf eden Cevher Çiftçi Başkanlığındaki Eruh Belediyesi, özellikle son bir hafta içerisinde hayata geçirdiği uygulamaları ile hizmette örnek adres oldu.

İSTİNAD DUVARI TAMAMLANDI

Başkan Cevher Çiftçi'nin her aşamasını takip ettiği Eski Eruh-Siirt yolu - Fatih mahallesi Şırnak caddesindeki yaya güvenliği sağlamak amacıyla yapımına başlanan 260 metre uzunluğundaki istinad duvarı çalışmaları tamamlandı. Çalışmaların hayırlı olmasını dileyen Başkan Çiftçi, gerek görüldüğü takdirde benzer çalışmaların ilçenin diğer bölgelerinde de yürütüleceğini söyledi.

ALT YAPI DA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Eruh Belediyesi, alt yapıda da çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Eruhlu vatandaşlara kesintisiz ve temiz içme suyu hizmeti sunabilmek için alt yapıda da dev yatırımlar gerçekleştiren Eruh Belediyesi, 2020 Yılı Hizmet Planlaması dahilinde son olarak Sarıgül ve Dih mahallelerinde uygulamalarına devam etti. Mahallelerde ayrıca eskiyen ve deforme olan kanalizasyon hatlarını uzun ömürlü malzemelerde revize eden Eruh Belediyesi, vatandaşa yönelik hizmet yaklaşımı ile vatandaşların takdirini aldı.

ÇÖP KONTEYNIRLARI ALINDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan öncülüğünde başlatılan 'Sıfır Atık Projesi' başarılı bir şekilde sürerken Eruh Belediyesi de 'Daha Temiz Bir Eruh' sloganı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın 225 Bin Liralık hibesi karşılığında 225 adet galvanizli çöp konteynırını ilçe halkının hizmetine kazandırdı. Konteynırlar ilçedeki mahallelere konumlandırılırken, vatandaşlar kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Cevher Çiftçi'ye ve tüm Eruh Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.