ERUH'TA YOĞUN ÇALIŞMA DÖNEMİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.08.2020 - 14:29, Güncelleme: 17.08.2020 - 14:29
 

ERUH'TA YOĞUN ÇALIŞMA DÖNEMİ

​​​​​​​Cevher Çiftçi Başkanlığındaki Eruh Belediyesi, yol yapım çalışmalarına Fatih Mahallesi ile devam etti.
Siirt Eruh Belediyesi, ‘yol medeniyettir’ şiarıyla başlattığı yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri ekipleri Başkan Cevher Çiftçi'nin talimatlarıyla Fatih mahallesinde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. İlçede yol sorununun kesin çözümünü hedefleyen Eruh Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde 2020 Yılı Hizmet Planlaması dahilinde önümüzdeki aylarda benzer çalışmaların diğer bölgelerde de yapılacağını belirtti. İlçe genelinde yapılan çalışmalar vatandaşların takdirini toplamaya devam ederken, Fatih mahallesi sakinleri belediye tarafından sunulan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Cevher Çiftçi'ye ve tüm ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Cevher Çiftçi Başkanlığındaki Eruh Belediyesi, yol yapım çalışmalarına Fatih Mahallesi ile devam etti.

Siirt Eruh Belediyesi, ‘yol medeniyettir’ şiarıyla başlattığı yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri ekipleri Başkan Cevher Çiftçi'nin talimatlarıyla Fatih mahallesinde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. İlçede yol sorununun kesin çözümünü hedefleyen Eruh Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde 2020 Yılı Hizmet Planlaması dahilinde önümüzdeki aylarda benzer çalışmaların diğer bölgelerde de yapılacağını belirtti. İlçe genelinde yapılan çalışmalar vatandaşların takdirini toplamaya devam ederken, Fatih mahallesi sakinleri belediye tarafından sunulan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Cevher Çiftçi'ye ve tüm ekibine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.