ERUH'TA GENÇLER YETENEKLERİNİ KEŞFEDİYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2020 - 09:15, Güncelleme: 16.11.2020 - 09:15

ERUH'TA GENÇLER YETENEKLERİNİ KEŞFEDİYOR

Cevher Çiftçi Başkanlığındaki Eruh Belediyesi, sosyal ve kültürel alandaki faaliyetleri ile gençlerin uğrak adresi haline geldi.
Eruh'taki genç potansiyeli eğitim, spor ve sanatın her alanı ile buluşturmayı hedefleyen Cevher Çiftçi Başkanlığındaki Eruh Belediyesi, gençlerin en uğrak adresi haline geldi. Katıldığı her platformda gençlere verdiği önemi dile getiren ve gençleri odak alan projelere devam edeceklerini belirten Başkan Cevher Çiftçi'nin talimatlarıyla Belediye Kültür ve Sanat Evi'nde açılan kurslara gençler yoğun ilgi gösteriyor. Son olarak ücretsiz olarak düzenlenen Bağlama,Gitar,Keman ve Ney kurslarında gençler yeteneklerini keşfederken, kurslarda pandemi sürecindeki hassasiyete dikkat ediliyor. Uzman eğitmenler tarafından verilen kurslar sayesinde sosyal ve kültürel alanda Eruh'ta çok güzel gelişmeler yaşandığını belirten gençler de kendilerine bu imkanı sağlayan Başkan Cevher Çiftçi ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)