Eruh'ta başarılı belediyecilik uygulaması

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.10.2020 - 14:10, Güncelleme: 30.10.2020 - 14:10

Eruh'ta başarılı belediyecilik uygulaması

​​​​​​​Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi yine sahada yer alarak kurumsal çalışmaları inceledi.
Siirt'te başarılı belediyecilik uygulamaları ile Başkent Ankara'nın da takdirini toplayan Cevher Çiftçi Başkanlığındaki Eruh Belediyesi, dur durak demeden çalışmalarına devam ediyor. Yaz döneminde verimli bir çalışma sezonu yaşayan ve özellikle altyapı ile sıcak asfalt uygulamalarına ağırlık veren Eruh Belediyesi, bu kez Sarıgül Mahallesinde konutlar mevkiindeki Sarıgül Camii temel inşaat, istinat duvarı ve çevre düzenlemesi işlerini sürdürüyor. Eruh sokaklarını makam edinen Başkan Cevher Çiftçi de uygulamanın olduğu bölgeye giderek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Uygulamanın her aşamasını birebir takip etmeyi sürdüren Başkan Çiftçi, güzergah üzerinde vatandaşlarla da bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Kurumsal çalışmaları vatandaşlara aktaran Başkan Çiftçi, amaçlarının Eruh'u hep birlikte yönetmek olduğunu söyledi. Vatandaşlar da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Çiftçi'ye ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)   VATANDAŞLARIMIZIN DİKKATİNE:  Yaşadığınız bölgede yaşadığınız sorunlarınızı veya talep ve önerilerinizi AK Belediyeler Medya Ailesi'ne aşağıdaki adreslerden mesajla iletebilirsiniz... Facebook: facebook.com/ak.belediyeler.12/ Twitter: twitter.com/_akbelediyeler Mail: akbelediyeler2002@gmail.com WhatsApp: 05416363055

VATANDAŞLARIMIZIN DİKKATİNE:

Facebook: facebook.com/ak.belediyeler.12/