ERUH BELEDİYESİ'NE DURMAK YOK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.10.2020 - 11:07, Güncelleme: 01.10.2020 - 11:07
 

ERUH BELEDİYESİ'NE DURMAK YOK

​​​​​​​Cevher Çiftçi Başkanlığındaki Eruh Belediyesi, kış ayları öncesi altyapı ve asfalt uygulamalarında adeta seferberlik ilan etti.
Eruhlulara hizmetin en iyisini sunabilmek için kış ayları öncesi yoğun çalışma temposunu sürdüren Cevher Çiftçi Başkanlığındaki Eruh Belediyesi ekipleri altyapı ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşları yazın tozlu kışın ise çamurlu yollardan kurtarmak adına yapılan çalışmalar son olarak Dih mahallesi Şehit Nizamettin Yavlak caddesi ve Sarıgül mahallesi YİBO caddesinde bitümlü sıcak asfalt uygulaması ile devam etti. Yine hafta içinde Şehit Jandarma Onbaşı Süleyman Aydın Caddesi, Uluğ Bey Caddesi, 107. sokak ve Şehit Nizamettin Yavlak caddesinde de asfalt uygulamaları sürdüren Eruh Belediyesi, kış ayları öncesi belirlenen bölgelerdeki tüm çalışmalarını tamamlamayı hedefliyor. 2020 Yılı Hizmet Planlaması dahilinde benzer çalışmaları ilçenin diğer bölgelerinde de sürdüren ekiplerin çalışmalarını birebir takip eden Başkan Cevher Çiftçi de sahada yer alarak vatandaşları bilgilendiriyor. Amaçlarının Eruh'ta kangrenleşmiş sorunları uzun ömürlü çözümler üretmek olduğunu belirten Başkan Çiftçi, AK Belediyecilik anlayışını ilçede en iyi şekilde uygulamayı hedeflediklerini söyledi. Vatandaşlar da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Çiftçi'ye ve tüm Eruh Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Cevher Çiftçi Başkanlığındaki Eruh Belediyesi, kış ayları öncesi altyapı ve asfalt uygulamalarında adeta seferberlik ilan etti.

Eruhlulara hizmetin en iyisini sunabilmek için kış ayları öncesi yoğun çalışma temposunu sürdüren Cevher Çiftçi Başkanlığındaki Eruh Belediyesi ekipleri altyapı ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşları yazın tozlu kışın ise çamurlu yollardan kurtarmak adına yapılan çalışmalar son olarak Dih mahallesi Şehit Nizamettin Yavlak caddesi ve Sarıgül mahallesi YİBO caddesinde bitümlü sıcak asfalt uygulaması ile devam etti. Yine hafta içinde Şehit Jandarma Onbaşı Süleyman Aydın Caddesi, Uluğ Bey Caddesi, 107. sokak ve Şehit Nizamettin Yavlak caddesinde de asfalt uygulamaları sürdüren Eruh Belediyesi, kış ayları öncesi belirlenen bölgelerdeki tüm çalışmalarını tamamlamayı hedefliyor.

2020 Yılı Hizmet Planlaması dahilinde benzer çalışmaları ilçenin diğer bölgelerinde de sürdüren ekiplerin çalışmalarını birebir takip eden Başkan Cevher Çiftçi de sahada yer alarak vatandaşları bilgilendiriyor. Amaçlarının Eruh'ta kangrenleşmiş sorunları uzun ömürlü çözümler üretmek olduğunu belirten Başkan Çiftçi, AK Belediyecilik anlayışını ilçede en iyi şekilde uygulamayı hedeflediklerini söyledi. Vatandaşlar da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Çiftçi'ye ve tüm Eruh Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.