ERUH BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.09.2020 - 10:49, Güncelleme: 02.09.2020 - 10:49
 

ERUH BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

Eruh'ta Başkan Cevher Çiftçi'nin talimatlarıyla geçtiğimiz hafta alt yapı çalışmalarının hızlandırıldığı Dih mahallesinde şimdi de parke taşı döşemeye uygulamaları yapılıyor.
Yaz dönemi sonuna doğru ilçede alt ve üst yapı çalışmalarını tamamlamak için yoğun çaba sarf eden Cevher Çiftçi Başkanlığındaki Eruh Belediyesi, geçtiğimiz hafta içme suyu ve kanalizasyon şebekesi yenileme uygulamaları başlattığı Dih Mahallesinde şimdi de yolu parke taşı döşemesi çalışmalarına başladı. Başkan Cevher Çiftçi'nin talimatları ile mahalle sakinlerini yazın tozlu kışın ise çamurlu sokaklardan kurtarmak için hassasiyetle sürdürülen çalışmalar, vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandı. Dih mahallesi Eruh Meslek Yüksekokulu Yolu üzerinde devam eden çalışmalar kapsamında güzergah kilitli parke taşı ile döşeniyor. Çevre düzenlemeleri ile birlikte yeni görünümüne kavuşacak mahalledeki çalışmaların kısa bir süreye kadar tamamlanacağı öğrenilirken, Eruh Belediyesi'nin önümüzdeki günlerde benzer çalışmalarını ilçedeki diğer mahallelerde de sürdüreceği öğrenildi. (www.akbelediyeler.com)
Eruh'ta Başkan Cevher Çiftçi'nin talimatlarıyla geçtiğimiz hafta alt yapı çalışmalarının hızlandırıldığı Dih mahallesinde şimdi de parke taşı döşemeye uygulamaları yapılıyor.

Yaz dönemi sonuna doğru ilçede alt ve üst yapı çalışmalarını tamamlamak için yoğun çaba sarf eden Cevher Çiftçi Başkanlığındaki Eruh Belediyesi, geçtiğimiz hafta içme suyu ve kanalizasyon şebekesi yenileme uygulamaları başlattığı Dih Mahallesinde şimdi de yolu parke taşı döşemesi çalışmalarına başladı. Başkan Cevher Çiftçi'nin talimatları ile mahalle sakinlerini yazın tozlu kışın ise çamurlu sokaklardan kurtarmak için hassasiyetle sürdürülen çalışmalar, vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandı. Dih mahallesi Eruh Meslek Yüksekokulu Yolu üzerinde devam eden çalışmalar kapsamında güzergah kilitli parke taşı ile döşeniyor. Çevre düzenlemeleri ile birlikte yeni görünümüne kavuşacak mahalledeki çalışmaların kısa bir süreye kadar tamamlanacağı öğrenilirken, Eruh Belediyesi'nin önümüzdeki günlerde benzer çalışmalarını ilçedeki diğer mahallelerde de sürdüreceği öğrenildi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.