ERUH BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.10.2020 - 15:03, Güncelleme: 15.10.2020 - 15:03
 

ERUH BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

​​​​​​​Cevher Çiftçi Başkanlığındaki Eruh Belediyesi ekipleri kış ayları öncesi asfaltlama çalışmalarına kaldığı yerden devam etti.
Siirt Eruh'ta kış hazırlıklarını sürdüren Cevher Çiftçi Başkanlığındaki Eruh Belediyesi Fen İşleri ekipleri son olarak Dih Mahallesi Hayri Özlü Caddesinde sıcak asfalt döküm çalışmaları gerçekleştirirken, Fatih Mahallesi eski Eruh-Siirt yolunda ise stabilize malzeme sıkıştırma uygulamalarına devam etti. Makamda oturmak yerine sahada yer alarak çalışmaların takipçisi olan Başkan Cevher Çiftçi de ekipleri denetleyerek bilgiler aldı. Güzergah üzerinde vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Çiftçi, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Kurumsal çalışmalarda vatandaş talep ve önerilerine hassasiyetle yaklaştıklarını belirten Başkan Çiftçi, uygulamalarına bu yönde rota verdiklerini belirtti. YOLLARA ESTETİK DOKUNUŞ Öte yandan eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte belediye ekipleri, Başkan Çiftçi'nin talimatlarıyla ilçe merkezinde yoğun olan yolların ve okulların bulunduğu yol güzergahlarında “Yaya ve öğrenci yol geçitleri” çizgilerinde yenilemeler gerçekleştirdi. Başkan Çiftçi, benzer çalışmaların ilçenin diğer mahallelerinde de sürdürüleceğini belirtti. (www.akbelediyeler.com)    
​​​​​​​Cevher Çiftçi Başkanlığındaki Eruh Belediyesi ekipleri kış ayları öncesi asfaltlama çalışmalarına kaldığı yerden devam etti.

Siirt Eruh'ta kış hazırlıklarını sürdüren Cevher Çiftçi Başkanlığındaki Eruh Belediyesi Fen İşleri ekipleri son olarak Dih Mahallesi Hayri Özlü Caddesinde sıcak asfalt döküm çalışmaları gerçekleştirirken, Fatih Mahallesi eski Eruh-Siirt yolunda ise stabilize malzeme sıkıştırma uygulamalarına devam etti. Makamda oturmak yerine sahada yer alarak çalışmaların takipçisi olan Başkan Cevher Çiftçi de ekipleri denetleyerek bilgiler aldı. Güzergah üzerinde vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Çiftçi, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Kurumsal çalışmalarda vatandaş talep ve önerilerine hassasiyetle yaklaştıklarını belirten Başkan Çiftçi, uygulamalarına bu yönde rota verdiklerini belirtti.

YOLLARA ESTETİK DOKUNUŞ

Öte yandan eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte belediye ekipleri, Başkan Çiftçi'nin talimatlarıyla ilçe merkezinde yoğun olan yolların ve okulların bulunduğu yol güzergahlarında “Yaya ve öğrenci yol geçitleri” çizgilerinde yenilemeler gerçekleştirdi. Başkan Çiftçi, benzer çalışmaların ilçenin diğer mahallelerinde de sürdürüleceğini belirtti.

(www.akbelediyeler.com)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.