Eruh alt yapısı yenileniyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.08.2020 - 14:29, Güncelleme: 31.08.2020 - 14:29
 

Eruh alt yapısı yenileniyor

​​​​​​​Siirt Eruh'ta Başkan Cevher Çiftçi'nin talimatlarıyla alt yapıda revizyona başlayan belediye ekipleri; Dih Mahallesinin ardından bu kez Fatih Mahallesinde çalışmalarını yoğunlaştırdı.
Siirt Eruh'ta yaz çalışma sezonunu en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Eruh Belediyesi, ilçe genelinde uygulamalarını sürdürüyor. Başkan Cevher Çiftçi'nin talimatlarıyla geçtiğimiz hafta Dih mahallesinde acil ihtiyaç görülen Hasan Özhan caddesi 301-302-303-304 sokaklarında içme suyu ve kanalizasyon şebekesi yenileme çalışmaları başlatan Eruh Belediyesi ekipleri, bu hafta da rotasını Fatih Mahallesine çevirdi. Fatih Mahallesi Şırnak caddesinde ve 118. sokakta başlatılan çalışmalar çerçevesinde deforme olmuş su şebekesi hatları kaliteli ve uzun ömürlü malzemelerle yenileniyor. Vatandaşların mağdur olmaması için hızla devam eden uygulamaların kısa bir süre sonra tamamlanacağını belirten Başkan Cevher Çiftçi, uygulamanın her aşamasını takip ettiğini belirtti. Vatandaşlar da Eruh'taki başarılı uygulamalarından ve kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Çiftçi'ye ve tüm Eruh Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Siirt Eruh'ta Başkan Cevher Çiftçi'nin talimatlarıyla alt yapıda revizyona başlayan belediye ekipleri; Dih Mahallesinin ardından bu kez Fatih Mahallesinde çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Siirt Eruh'ta yaz çalışma sezonunu en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Eruh Belediyesi, ilçe genelinde uygulamalarını sürdürüyor. Başkan Cevher Çiftçi'nin talimatlarıyla geçtiğimiz hafta Dih mahallesinde acil ihtiyaç görülen Hasan Özhan caddesi 301-302-303-304 sokaklarında içme suyu ve kanalizasyon şebekesi yenileme çalışmaları başlatan Eruh Belediyesi ekipleri, bu hafta da rotasını Fatih Mahallesine çevirdi. Fatih Mahallesi Şırnak caddesinde ve 118. sokakta başlatılan çalışmalar çerçevesinde deforme olmuş su şebekesi hatları kaliteli ve uzun ömürlü malzemelerle yenileniyor. Vatandaşların mağdur olmaması için hızla devam eden uygulamaların kısa bir süre sonra tamamlanacağını belirten Başkan Cevher Çiftçi, uygulamanın her aşamasını takip ettiğini belirtti. Vatandaşlar da Eruh'taki başarılı uygulamalarından ve kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Çiftçi'ye ve tüm Eruh Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.