ERKEN SEÇİM İÇİN İŞTE CEVAP

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.07.2020 - 13:19, Güncelleme: 12.07.2020 - 13:19
 

ERKEN SEÇİM İÇİN İŞTE CEVAP

Ankara kulisleri erken seçim iddiaları ile bir kez daha hareketlendi.
Ayasofya'nın camiye dönüştürülmesi sonrasında Başkent Ankara'da kulislerde erken seçim iddiaları konuşulur oldu. Söylentilerin ardından AK Partili vekillere erken seçim soruldu ve kurmaylar "Erken seçim yok" diyerek tartışmaya son noktayı koydu. Ankara'da pek çok milletvekilinin de 'seçim' beklentisinde olduğunu belirten gazeteci Muharrem Sarıkaya, Habertürk Gazetesi'ndeki köşesinde bu konuya açıklık getirdi.Sarıkaya'nın yazısında: "Cumhurbaşkanı ile sıklıkla görüşen milletvekilleri ve parti yöneticileriyle yaptığım sohbetten çıkardığım sonuç şu ki Ayasofya adımı erken genel seçime yönelik değil.Sadece bu konuda değil, başkaca atılan adımların da erken genel seçim ile anılmasından da rahatsızlar.Çünkü erken seçim söylentisinin birçok olumsuz gelişmeyi de beraberinde getirdiğinin farkındalar" dedi. (www.akbelediyeler.com)
Ankara kulisleri erken seçim iddiaları ile bir kez daha hareketlendi.

Ayasofya'nın camiye dönüştürülmesi sonrasında Başkent Ankara'da kulislerde erken seçim iddiaları konuşulur oldu. Söylentilerin ardından AK Partili vekillere erken seçim soruldu ve kurmaylar "Erken seçim yok" diyerek tartışmaya son noktayı koydu.

Ankara'da pek çok milletvekilinin de 'seçim' beklentisinde olduğunu belirten gazeteci Muharrem Sarıkaya, Habertürk Gazetesi'ndeki köşesinde bu konuya açıklık getirdi.Sarıkaya'nın yazısında: "Cumhurbaşkanı ile sıklıkla görüşen milletvekilleri ve parti yöneticileriyle yaptığım sohbetten çıkardığım sonuç şu ki Ayasofya adımı erken genel seçime yönelik değil.Sadece bu konuda değil, başkaca atılan adımların da erken genel seçim ile anılmasından da rahatsızlar.Çünkü erken seçim söylentisinin birçok olumsuz gelişmeyi de beraberinde getirdiğinin farkındalar" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.