ERDOĞAN'IN HAFTA SONU MESAİSİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.08.2020 - 13:59, Güncelleme: 16.08.2020 - 13:59
 

ERDOĞAN'IN HAFTA SONU MESAİSİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hafta sonunu Rize'de geçirdi. Erdoğan'a temaslarında Bakan Kurum da eşlik etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Ayder Yaylası'nda incelemelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayder Yenileme ve Koruma Projesi kapsamında yapılan çalışmalar hakkında Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan bilgi aldı. Kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yol kenarında haşlanmış mısır satan bir kadından satın aldığı mısırları kendisini takip eden gazetecilere ikram etti. (Kaynak: https://www.tccb.gov.tr/)
Cumhurbaşkanı Erdoğan, hafta sonunu Rize'de geçirdi. Erdoğan'a temaslarında Bakan Kurum da eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Ayder Yaylası'nda incelemelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayder Yenileme ve Koruma Projesi kapsamında yapılan çalışmalar hakkında Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan bilgi aldı. Kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yol kenarında haşlanmış mısır satan bir kadından satın aldığı mısırları kendisini takip eden gazetecilere ikram etti.

(Kaynak: https://www.tccb.gov.tr/)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.