EMANETİ EMİN ELLERDE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.11.2020 - 09:01, Güncelleme: 13.11.2020 - 09:01
 

EMANETİ EMİN ELLERDE

​​​​​​​Kilis'te Başkan Abdi Bulut'un yaşamını yitirmesinin ardından Meclis Kararı ile Başkan seçilen Servet Ramazan gecesini gündüzünü Kilisli vatandaşlara hizmet için adadı.
31 Mart seçimlerinin ardından sıkı bir çalışma dönemine giren Kilis'te Başkan Abdi Bulut'un yaşamını yitirmesinin ardından görevin tevdi edildiği isim Servet Ramazan, Kilis halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki'nin geçtiğimiz ayki ziyaretinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüştürülen Başkan Servet Ramazan kendisine tevdi edilen görevi layıkıyla yapmak için şehirdeki tüm belediyecilik çalışmalarına yön veriyor. Kilis'te özellikle altyapıya yoğunlaşan ve bir yandan da asfalt, yeşil alan ve sosyal yaşama yönelik projelere ağırlık veren Başkan Servet Ramazan uygulamaların birebir takipçisi olmayı da sürdürüyor. AK Parti'nin olmazsa olmazı haline gelen Gönül Belediyeciliğine de önem veren Başkan Servet Ramazan vatandaş ziyaretlerini de sürdürerek talep ve önerileri dinlemeye hassasiyet gösteriyor. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Kilis'te Başkan Abdi Bulut'un yaşamını yitirmesinin ardından Meclis Kararı ile Başkan seçilen Servet Ramazan gecesini gündüzünü Kilisli vatandaşlara hizmet için adadı.

31 Mart seçimlerinin ardından sıkı bir çalışma dönemine giren Kilis'te Başkan Abdi Bulut'un yaşamını yitirmesinin ardından görevin tevdi edildiği isim Servet Ramazan, Kilis halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki'nin geçtiğimiz ayki ziyaretinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüştürülen Başkan Servet Ramazan kendisine tevdi edilen görevi layıkıyla yapmak için şehirdeki tüm belediyecilik çalışmalarına yön veriyor. Kilis'te özellikle altyapıya yoğunlaşan ve bir yandan da asfalt, yeşil alan ve sosyal yaşama yönelik projelere ağırlık veren Başkan Servet Ramazan uygulamaların birebir takipçisi olmayı da sürdürüyor. AK Parti'nin olmazsa olmazı haline gelen Gönül Belediyeciliğine de önem veren Başkan Servet Ramazan vatandaş ziyaretlerini de sürdürerek talep ve önerileri dinlemeye hassasiyet gösteriyor.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.