ELBİSTAN'DA TALEPLERE HASSASİYET

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.10.2020 - 12:05, Güncelleme: 23.10.2020 - 12:05
 

ELBİSTAN'DA TALEPLERE HASSASİYET

​​​​​​​'Birlikte Yönetim' anlayışının hakim olduğu Ebistan'da Başkan Mehmet Gürbüz bu kez muhtarlarla tüm mahalleleri gezerek hem çalışmaları aktardı, hem de talepleri dinledi.
Elbistan'a toplumun her kesimi ile görüşmelerini sürdüren ve bunu bir gelenek haline getiren Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, muhtarlarla buluşma düzenleyerek ilçe genelinde bir gezi düzenledi. Muhtarlarla birlikte gitmedik mahalle bırakmayan Başkan Gürbüz, bir yandan kurumsal çalışmaları yerinde anlattı, diğer yandan ortak paydada buluşarak talep ve önerileri dinledi. Muhtarların taleplerini mahallelerinde değerlendiren Başkan Gürbüz, kurumsal imkanlar ölçüsünde gerekli tüm çalışmaların başlatılması talimatını verdi. Amaçlarının Elbistan'ı birlikte yönetmek olduğunu dile getiren Başkan Gürbüz, yaptığı kısa değerlendirmesinde "Muhtarlarımızla birlikte yıl içerisinde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyerek, gelecek yıl içerisinde mahallelerimizde yapacağımız çalışmalar öncesi istişarelerde bulunduk. Davetimize katılan muhtarlarımıza teşekkür ederiz" dedi. TALEPLER BİR GÜN SONRA KARŞILANDI Muhtar buluşmalarının ardından ilgili birimlere talimatlar veren Başkan Gürbüz, taleplerin karşılanıp karşılanmadığını birebir takip etti. Bu konudaki hassasiyeti ile ön plana çıkan Başkan Gürbüz sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarla ilgili mahallelerde talepler doğrultusunda çalışmaların başlatıldığını duyurdu. İlk etapta Battalgazi, Çalış, Çiçek ve Söğütlü Mahallelerine kamelyalar, çöp Kutuları ve banklar ulaştırılırken adı geçen bölgelerde parke taşı döşeme çalışmalarına da aynı gün başlandı. Başkan Gürbüz, " Dün gerçekleştirilen muhtarlar toplantısında, muhtarlarımızın vermiş olduğu talepler incelenerek;  eksikliklerin giderilmesi için Battalgazi ve Çalış Mahallelerimize  Kamelya, çöp kutuları, banklar ve kilit parke döşeme işlemleri uygulandı. Öte yandan yine muhtarlar toplantımızda; muhtarlarımızın talebi üzerine,  tamamı kendi atölyelerimizde üretilen Kamelyalar, Çöp Kutuları ve Banklar Çiçek ve Söğütlü mahallelerimizin park, okul ve camilerine gönderilerek monte işlemi uygulandı" ifadelerini kullandı. Muhtarlar da kendilerine yönelik yaklaşımı ve vatandaşların talep ve önerilerine olan hassasiyetinden dolayı Başkan Gürbüz ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​'Birlikte Yönetim' anlayışının hakim olduğu Ebistan'da Başkan Mehmet Gürbüz bu kez muhtarlarla tüm mahalleleri gezerek hem çalışmaları aktardı, hem de talepleri dinledi.

Elbistan'a toplumun her kesimi ile görüşmelerini sürdüren ve bunu bir gelenek haline getiren Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, muhtarlarla buluşma düzenleyerek ilçe genelinde bir gezi düzenledi. Muhtarlarla birlikte gitmedik mahalle bırakmayan Başkan Gürbüz, bir yandan kurumsal çalışmaları yerinde anlattı, diğer yandan ortak paydada buluşarak talep ve önerileri dinledi. Muhtarların taleplerini mahallelerinde değerlendiren Başkan Gürbüz, kurumsal imkanlar ölçüsünde gerekli tüm çalışmaların başlatılması talimatını verdi. Amaçlarının Elbistan'ı birlikte yönetmek olduğunu dile getiren Başkan Gürbüz, yaptığı kısa değerlendirmesinde "Muhtarlarımızla birlikte yıl içerisinde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyerek, gelecek yıl içerisinde mahallelerimizde yapacağımız çalışmalar öncesi istişarelerde bulunduk. Davetimize katılan muhtarlarımıza teşekkür ederiz" dedi.

TALEPLER BİR GÜN SONRA KARŞILANDI

Muhtar buluşmalarının ardından ilgili birimlere talimatlar veren Başkan Gürbüz, taleplerin karşılanıp karşılanmadığını birebir takip etti. Bu konudaki hassasiyeti ile ön plana çıkan Başkan Gürbüz sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarla ilgili mahallelerde talepler doğrultusunda çalışmaların başlatıldığını duyurdu. İlk etapta Battalgazi, Çalış, Çiçek ve Söğütlü Mahallelerine kamelyalar, çöp Kutuları ve banklar ulaştırılırken adı geçen bölgelerde parke taşı döşeme çalışmalarına da aynı gün başlandı.

Başkan Gürbüz, " Dün gerçekleştirilen muhtarlar toplantısında, muhtarlarımızın vermiş olduğu talepler incelenerek;  eksikliklerin giderilmesi için Battalgazi ve Çalış Mahallelerimize  Kamelya, çöp kutuları, banklar ve kilit parke döşeme işlemleri uygulandı. Öte yandan yine muhtarlar toplantımızda; muhtarlarımızın talebi üzerine,  tamamı kendi atölyelerimizde üretilen Kamelyalar, Çöp Kutuları ve Banklar Çiçek ve Söğütlü mahallelerimizin park, okul ve camilerine gönderilerek monte işlemi uygulandı" ifadelerini kullandı.

Muhtarlar da kendilerine yönelik yaklaşımı ve vatandaşların talep ve önerilerine olan hassasiyetinden dolayı Başkan Gürbüz ve ekibine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.