ELAZIĞ'DA KÜLTÜR ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.08.2020 - 01:08, Güncelleme: 02.08.2020 - 01:08
 

ELAZIĞ'DA KÜLTÜR ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Elazığ Belediyesi düzenlediği yaz şenlikleri programları ve açık hava sineması gösterimleriyle kültür ve sanat etkinliklerini sürdürüyor.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün organizasyonunda gerçekleştirilen yaz şenlikleri kapsamında Elazığlı sanatçı Tamer Karaateş sahne aldı. Kültür Park Amfi Tiyatroda gerçekleştirilen programda sanatçı sevilen eserlerini vatandaşlar için seslendirdi. Sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirilen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Elazığ Belediyesinden yapılan açıklamada; yaz şenliklerinin Kurban Bayramında da devam edeceği belirtilirken, düzenlenen konser programı kapsamında bayramın 3. günü Esat Kabaklı sevenleriyle buluşacak.  Bayramın 4. Günü ise Harput Müziği konserinin yer alacağı programda sanatçılar Zülfü Demirtaş, Hasan Öztürk, Gürkan Soran, Hüseyin Gürocak ve Adnan Çilesiz sahne alacak.  Kültür Park Amfi Tiyatroda gerçekleştirilecek konser programlarının saat 20:30’dabaşlayacağı ifade edilirken, sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde gerçekleştirilecek etkinliklere tüm vatandaşların davetli olduğu kaydedildi.     AÇIK HAVADA SİNEMA KEYFİ Düzenlediği açık hava sineması etkinlikleri ile vatandaşlara sinema keyfi sunan Elazığ Belediyesi, ‘Düğün Dernek 2’ komedi filmini sinemaseverlerle buluşturdu. Elazığ Valilik Meydanında gösterimi gerçekleştirilen film,  40 metrekare LED ekranda yayınlandı. Sosyal mesafe kurallarının uygulandığı etkinlikte vatandaşlar keyifli dakikalar geçirdi. Elazığ Belediyesinin düzenlediği birbirinden güzel etkinliklerden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, kültür ve sanatı vatandaşlarla buluşturan Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve emeği geçen Elazığ Belediyesi personellerine teşekkür ettiler. (www.akbelediyeler.com)
Elazığ Belediyesi düzenlediği yaz şenlikleri programları ve açık hava sineması gösterimleriyle kültür ve sanat etkinliklerini sürdürüyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün organizasyonunda gerçekleştirilen yaz şenlikleri kapsamında Elazığlı sanatçı Tamer Karaateş sahne aldı. Kültür Park Amfi Tiyatroda gerçekleştirilen programda sanatçı sevilen eserlerini vatandaşlar için seslendirdi. Sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirilen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Elazığ Belediyesinden yapılan açıklamada; yaz şenliklerinin Kurban Bayramında da devam edeceği belirtilirken, düzenlenen konser programı kapsamında bayramın 3. günü Esat Kabaklı sevenleriyle buluşacak.  Bayramın 4. Günü ise Harput Müziği konserinin yer alacağı programda sanatçılar Zülfü Demirtaş, Hasan Öztürk, Gürkan Soran, Hüseyin Gürocak ve Adnan Çilesiz sahne alacak.  Kültür Park Amfi Tiyatroda gerçekleştirilecek konser programlarının saat 20:30’dabaşlayacağı ifade edilirken, sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde gerçekleştirilecek etkinliklere tüm vatandaşların davetli olduğu kaydedildi.  

 

AÇIK HAVADA SİNEMA KEYFİ

Düzenlediği açık hava sineması etkinlikleri ile vatandaşlara sinema keyfi sunan Elazığ Belediyesi, ‘Düğün Dernek 2’ komedi filmini sinemaseverlerle buluşturdu.

Elazığ Valilik Meydanında gösterimi gerçekleştirilen film,  40 metrekare LED ekranda yayınlandı. Sosyal mesafe kurallarının uygulandığı etkinlikte vatandaşlar keyifli dakikalar geçirdi.

Elazığ Belediyesinin düzenlediği birbirinden güzel etkinliklerden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, kültür ve sanatı vatandaşlarla buluşturan Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve emeği geçen Elazığ Belediyesi personellerine teşekkür ettiler.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.