ELAZIĞ'DA KONGRELER SÜRÜYOR

İlçeler (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.09.2020 - 14:07, Güncelleme: 20.09.2020 - 14:07

ELAZIĞ'DA KONGRELER SÜRÜYOR

​​​​​​​AK Parti Elazığ'da Maden ve Sivrice kongrelerini de tamamladı. Kongrede Başkan Şerifoğulları, teşkilatların ilk günkü azim ve heyecanla yola devam ettiğini söyledi.
AK Parti'de ilçe kongreleri kaldığı yerden devam etti. Yoğun bir hafta sonu geçiren adreslerden Elazığ'da Maden ve Sivrice ilçelerinin kongreleri şölen havasında tamamlandı. Katılımın yüksek olduğu buluşmalarda özellikle koronavirüs hassasiyetine dikkat edildi. İlk olarak Maden İlçesi’nin kongresi gerçekleştirildi. Kongreye Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Milletvekili Metin Bulut, AK Parti Başkan Vekili Atilla Uğur, İl Yönetimi ve partililer katıldı. BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: İLK GÜNKÜ AZİMLE YOLA DEVAM Tek liste ile gidilen kongrede İlçe Başkanı Ramazan Sekman güven tazeledi. Kongrede bir konuşma yapan Başkan Şerifoğulları “AK Parti’nin kuruluşundan bu güne kadar partimizin her kademesinde görev alan her ferdimizi ayrı ayrı tebrik diyorum, şükranlarımı arz ediyorum. Yönetimimize görevlerinde başarılar diliyorum. Tüm AK Kadrolar olarak ilk günkü azim ve heyecanla birlik ve beraberlik içerisinde yola devam edeceğiz" dedi. Maden Kongresinin ardından AK Parti Sivrice İlçesi kongresi gerçekleştirildi.  Sivrice İlçesi’ndeki kongrede başkanlık için iki isim yarıştı.  Kongrede başkanlığa mevcut başkan Cemal Babür seçildi. (www.akbelediyeler.com)

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: İLK GÜNKÜ AZİMLE YOLA DEVAM