ELAZIĞ'DA GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ ÖRNEĞİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.12.2020 - 14:55, Güncelleme: 08.12.2020 - 14:55
 

ELAZIĞ'DA GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ ÖRNEĞİ

​​​​​​​Elazığ'da Başkan Şerifoğulları, Gönül Belediyeciliği geleneğinde bu kez taksici esnafı ile buluşarak talep ve önerileri dinledi.
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, bir yandan kurumsal uygulamaların takipçisi olurken diğer yandan Gönül Belediyeciliğini de ihmal etmiyor. Başkan Şerifoğulları dün haftaya ilk olarak sabah saatlerinde Fevzi Çakmak Mahallesindeki taksici esnafını ziyaretle başladı. Esnafın çay ikramlarına eşlik eden Başkan Şerifoğulları, ziyaretlerinde kurumsal çalışmaları aktardı ve esnafın talep ve önerilerini dinledi. Kendilerine iletilen talep ve önerilere hassasiyetle yaklaşarak kurumsal çalışmalara bu yönde rota verdiklerini dile getiren Başkan Şerifoğulları, Elazığ'da birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeye özen gösterdiklerini dile getirdi. Esnafa "Hayırlı İşler" temennisinde bulunan Başkan Şerifoğulları, pandemi sürecinde vatandaşlara maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen hususlarını bir kez daha hatırlattı. Esnaf da Başkan Şerifoğulları'nın sürekli olarak halk arasında bulunmasından yana memnuniyet duyduklarını belirterek çalışmalarından ötürü Başkan Şerifoğulları ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Elazığ'da Başkan Şerifoğulları, Gönül Belediyeciliği geleneğinde bu kez taksici esnafı ile buluşarak talep ve önerileri dinledi.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, bir yandan kurumsal uygulamaların takipçisi olurken diğer yandan Gönül Belediyeciliğini de ihmal etmiyor. Başkan Şerifoğulları dün haftaya ilk olarak sabah saatlerinde Fevzi Çakmak Mahallesindeki taksici esnafını ziyaretle başladı. Esnafın çay ikramlarına eşlik eden Başkan Şerifoğulları, ziyaretlerinde kurumsal çalışmaları aktardı ve esnafın talep ve önerilerini dinledi. Kendilerine iletilen talep ve önerilere hassasiyetle yaklaşarak kurumsal çalışmalara bu yönde rota verdiklerini dile getiren Başkan Şerifoğulları, Elazığ'da birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeye özen gösterdiklerini dile getirdi.

Esnafa "Hayırlı İşler" temennisinde bulunan Başkan Şerifoğulları, pandemi sürecinde vatandaşlara maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen hususlarını bir kez daha hatırlattı. Esnaf da Başkan Şerifoğulları'nın sürekli olarak halk arasında bulunmasından yana memnuniyet duyduklarını belirterek çalışmalarından ötürü Başkan Şerifoğulları ve ekibine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.