ELAZIĞ İŞİ SIKI TUTUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.04.2021 - 11:17, Güncelleme: 05.04.2021 - 11:17
 

ELAZIĞ İŞİ SIKI TUTUYOR

​​​​​​​Şahin Şerifoğulları Başkanlığındaki Elazığ Belediyesi, ilkbahar yağışları öncesi herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için alt yapı çalışmalarını artırdı.
Altyapı çalışmalarının hızlı sürdüğü Elazığ'da Tahir Şaşmaz Caddesi’ne Yeni Kollektör Hattı Çekiliyor. Başlatılan çalışmalar doğrultusunda Ulukent Mahallesi Tahir Şaşmaz Caddesi üzerinde baskıya ve mevsim koşullarına dayanıklı 2200 metre yağmurlama kollektör hattı yapılıyor. 600’lük ve 800’lük borular döşenerek çekilen hat, bölgede oluşacak herhangi bir yağmur suyu taşkınını önlemiş olacak. Yeni çekilen kollektör hattı sayesinde alt mahalleler de bir miktar rahatlamış olacak. YAĞMURLAMA HATTI YENİLENDİ Ayrıca aynı alanda sık sık yaşanan su arızalarının giderilmesi için ise mevcut hat yenilenerek tekrar çekildi. Zamanla eskidiği için boruların patlamasına neden olan ve vatandaşların güvenliğini tehdit eden hat eskisine nazaran daha uzun ömürlü olacak. Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Ulukent Mahallesi’nde başlatılan alt yapı çalışmalarının kısa süre sonra tamamlanacağı belirtilerek, şehir genelinde herhangi bir arıza ve tıkanıklığın yaşanmaması için alt ve üst yapı çalışmalarının devam edeceği kaydedildi. (Kaynak: Elazığ Belediyesi Basın Müdürlüğü)  
​​​​​​​Şahin Şerifoğulları Başkanlığındaki Elazığ Belediyesi, ilkbahar yağışları öncesi herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için alt yapı çalışmalarını artırdı.

Altyapı çalışmalarının hızlı sürdüğü Elazığ'da Tahir Şaşmaz Caddesi’ne Yeni Kollektör Hattı Çekiliyor. Başlatılan çalışmalar doğrultusunda Ulukent Mahallesi Tahir Şaşmaz Caddesi üzerinde baskıya ve mevsim koşullarına dayanıklı 2200 metre yağmurlama kollektör hattı yapılıyor. 600’lük ve 800’lük borular döşenerek çekilen hat, bölgede oluşacak herhangi bir yağmur suyu taşkınını önlemiş olacak. Yeni çekilen kollektör hattı sayesinde alt mahalleler de bir miktar rahatlamış olacak.

YAĞMURLAMA HATTI YENİLENDİ

Ayrıca aynı alanda sık sık yaşanan su arızalarının giderilmesi için ise mevcut hat yenilenerek tekrar çekildi. Zamanla eskidiği için boruların patlamasına neden olan ve vatandaşların güvenliğini tehdit eden hat eskisine nazaran daha uzun ömürlü olacak. Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Ulukent Mahallesi’nde başlatılan alt yapı çalışmalarının kısa süre sonra tamamlanacağı belirtilerek, şehir genelinde herhangi bir arıza ve tıkanıklığın yaşanmaması için alt ve üst yapı çalışmalarının devam edeceği kaydedildi.

(Kaynak: Elazığ Belediyesi Basın Müdürlüğü)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.