EKİNCİ'DEN MUHTARLARA ÖZEL İLGİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.10.2020 - 11:51, Güncelleme: 20.10.2020 - 11:51
 

EKİNCİ'DEN MUHTARLARA ÖZEL İLGİ

​​​​​​​Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, muhtarlarla buluşarak talep ve önerileri dinledi.
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci" Muhtarlar Günü" dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Viranşehir Belediye Başkan Salih Ekinci mesajında şu ifadelere yer verdi: "Toplumumuzda çok önemli işlevleri bulunan ve yerel yönetimin temel ayaklarından biri olan muhtarlık idaresi, yüzyılları aşkın bir süredir görev yapan büyük bir teşkilattır. İkinci Mahmut zamanından itibaren devam eden bir teşkilat olan muhtarlık, günümüz toplumunda da halen önemli ve güzel işlevleri yerine getirmeye devam ediyor. Belediyeler ve halkın arasında önemli bir köprü görevi gören muhtarlıklarımız aynı zamanda halkın sesi olmaktadır. Yerel yönetimlerin temel yardımcılarından olan muhtarlıklarımız bu önemli işlevlerden olsa gerek, yüzyıllardır halen görev yürütüyor. Viranşehir Belediyesi olarak muhtarlarımızın taşıdığı sorumluluk ve önemin bilincinde olarak, hareket ediyoruz. Bu vesile ile vatandaşlarımızın kamu ve yerel yönetimlerce gerçekleştirilen hizmetlerle buluşması, insanımızın mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmeleri için kamu ve yerel yönetimler arasında önemli bir köprü vazifesi gören tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum". MUHTARLARI DİNLEDİ, ÇÖZÜMLER ÜRETTİ Başkan Ekinci gün içerisinde Muhtarlar Günü ile ilgili düzenlenen programa da katılım gösterdi. AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ve İlçe Belediye Başkanlarının ile birlikte 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen toplantıya katılan Başkan EKinci, burada talep ve önerileri dinleyerek gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, muhtarlarla buluşarak talep ve önerileri dinledi.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci" Muhtarlar Günü" dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Viranşehir Belediye Başkan Salih Ekinci mesajında şu ifadelere yer verdi: "Toplumumuzda çok önemli işlevleri bulunan ve yerel yönetimin temel ayaklarından biri olan muhtarlık idaresi, yüzyılları aşkın bir süredir görev yapan büyük bir teşkilattır. İkinci Mahmut zamanından itibaren devam eden bir teşkilat olan muhtarlık, günümüz toplumunda da halen önemli ve güzel işlevleri yerine getirmeye devam ediyor. Belediyeler ve halkın arasında önemli bir köprü görevi gören muhtarlıklarımız aynı zamanda halkın sesi olmaktadır. Yerel yönetimlerin temel yardımcılarından olan muhtarlıklarımız bu önemli işlevlerden olsa gerek, yüzyıllardır halen görev yürütüyor. Viranşehir Belediyesi olarak muhtarlarımızın taşıdığı sorumluluk ve önemin bilincinde olarak, hareket ediyoruz. Bu vesile ile vatandaşlarımızın kamu ve yerel yönetimlerce gerçekleştirilen hizmetlerle buluşması, insanımızın mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmeleri için kamu ve yerel yönetimler arasında önemli bir köprü vazifesi gören tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum".

MUHTARLARI DİNLEDİ, ÇÖZÜMLER ÜRETTİ

Başkan Ekinci gün içerisinde Muhtarlar Günü ile ilgili düzenlenen programa da katılım gösterdi. AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ve İlçe Belediye Başkanlarının ile birlikte 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen toplantıya katılan Başkan EKinci, burada talep ve önerileri dinleyerek gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.