EKİNCİ'DEN AK BİRLİKTELİK ÖRNEĞİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.10.2020 - 11:26, Güncelleme: 13.10.2020 - 11:26
 

EKİNCİ'DEN AK BİRLİKTELİK ÖRNEĞİ

​​​​​​​Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, AK kadroları ziyaret ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Partisi ile her zaman uyum içerisinde çalışmaya önem veren Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Ekinci, bu yöndeki temas ve istişarelerini sürdürüyor. Başkan Ekinci son olarak AK Parti Eyyübiye 3. Olağan İlçe kongresinde güven tazeleyerek görevine tekrardan seçilen Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal’ı ziyaret etti. Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy'un da eşlik ettiği ziyarette Başkan Moğal'a başarılı çalışmalarının devamını dileyen Başkan Ekinci, AK kadroların her zaman birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğine vurgu yaptı. GENÇ KADROLAR UNUTULMADI Başkan Ekinci gün içerisindeki temaslarına bu kez AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Emre Karaçizmeli ile devam etti. Genç isim Karaçizmeli ile parti çalışmaları üzerine bir süre sohbet eden Başkan Ekinci'ye bu ziyaretinde ise Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti. Gençlere yönelik her zaman pozitif ayrıcalık tanıdıklarını belirten Başkan Ekinci, Karaçizmeli'ye hayırlı olsun temennilerinde bulundu. Başkan Ekinci ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün başkanlığında İlçe Belediye Başkanları ve Belediye Meclis Üyelerinin katılımlarıyla Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantısının 1. oturumuna katılım gösterdi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, AK kadroları ziyaret ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Partisi ile her zaman uyum içerisinde çalışmaya önem veren Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Ekinci, bu yöndeki temas ve istişarelerini sürdürüyor. Başkan Ekinci son olarak AK Parti Eyyübiye 3. Olağan İlçe kongresinde güven tazeleyerek görevine tekrardan seçilen Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal’ı ziyaret etti. Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy'un da eşlik ettiği ziyarette Başkan Moğal'a başarılı çalışmalarının devamını dileyen Başkan Ekinci, AK kadroların her zaman birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğine vurgu yaptı.

GENÇ KADROLAR UNUTULMADI

Başkan Ekinci gün içerisindeki temaslarına bu kez AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Emre Karaçizmeli ile devam etti. Genç isim Karaçizmeli ile parti çalışmaları üzerine bir süre sohbet eden Başkan Ekinci'ye bu ziyaretinde ise Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti. Gençlere yönelik her zaman pozitif ayrıcalık tanıdıklarını belirten Başkan Ekinci, Karaçizmeli'ye hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Başkan Ekinci ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün başkanlığında İlçe Belediye Başkanları ve Belediye Meclis Üyelerinin katılımlarıyla Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantısının 1. oturumuna katılım gösterdi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.