DUALAR BAŞKAN TANIŞ İÇİN YÜKSELDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.08.2020 - 10:26, Güncelleme: 15.08.2020 - 10:26
 

DUALAR BAŞKAN TANIŞ İÇİN YÜKSELDİ

​​​​​​​Van Gürpınar'da maddi olanakları kısıtlı ailenin sesine ses veren Başkan Hayrullah Tanış, bir AK Belediyecilik örneği daha sergiledi.
Van Gürpınar'da belediyeciliğin sadece alt ve üst yapı çalışmalarından ibaret olmadığının en güzel örneğini sergileyen Hayrullah Tanış Başkanlığındaki Gürpınar Belediyesi, sosyal yardımları ile maddi olanakları kısıtlı ailelerin yardımına koşmaya devam ediyor.   BAŞKAN TANIŞ, KAYITSIZ KALMADI İlçeye bağlı Akpınar Mahallesi'nde damı ve kapısı olmayan evde 10 çocuğuyla yaşayan Yılmaz ailesinin durumunu öğrenen Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, aileye yardımcı olmak için harekete geçti. Aileyi ziyaret ederek evin durumu hakkında bilgiler alan Başkan Tanış, en kısa sürede aileye sıcak bir yuvanın yapılması için gerekli talimatları verdi. AİLEYE YENİ BİR EV İNŞA EDİLECEK Başkan Tanış, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, aileyi bu koşullar altında yalnız bırakmayacaklarını ifade etti. Sosyal projelerle devletin sıcak elini ve şefkatini muhtaç ailelere hissettirmeye çalıştıklarının altını çizen Başkan Tanış, “Daha önce Gürpınar İyilik Merkezimiz ile ihtiyaç sahibi iki ailemize ev yaptık. Yılmaz ailemizin bulunduğu koşullara hiçbirimizin gönlü razı olmaz. 10 çocuğuyla damı olmayan evde yaşayan ailemize sahip çıkamayacaksak varlığımızın bir anlamı olmuyor. Gürpınar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızla yapacağımız iş birliğiyle aileye kendi arazisi üzerinde yeni bir ev inşa edeceğiz. Hayırsever iş adamlarımızın da Gürpınar İyilik Merkezimiz üzerinden ailemize el uzatmasını bekliyoruz. Unutmayalım ki iyilik paylaşıldıkça çoğalır” dedi.   BAYRAMDA ÇOCUKLARI DA SEVİNDİRMİŞTİ Gürpınar Belediyesi bayram öncesinde de hazırladığı proje çerçevesinde 500 çocuğa bayramlık kıyafet alarak sürpriz yapmıştı. Başkan Tanış'ın talimatlarıyla Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce Kurban Bayramı'na çocukların yeni kıyafetlerle girmesi için proje hazırlanmış ve Gürpınar İyilik Merkezi (GİMER) kapsamında hazırlanan kampanya kısa süre içerisinde hayırseverlerin desteğini görmüştü. Bu çerçevede alınan kıyafetler 500 çocuğa dağıtılmış ve dağıtıma Başkan Tanış ta katılarak gönül belediyeciliğinin en güzel örneğini sergilemişti. BARIŞ ELÇİSİ BAŞKAN TANIŞ Gürpınar'ın tüm sorunlarını kendine dert edinen Başkan Tanış öte yandan ilçede husumetli aileleri sürekli olarak bir araya getiren ve barışa vesile olan bir isim olarak hafızalardaki tazeliğini koruyor. Daha kısa bir süre öncesine kadar huzur, birlik ve beraberlik örneği sergileyen Gürpınar'da Sönmez aileleri arasındaki husumetin son bulması için girişimlerde bulunan Başkan Tanış, tarafları bir araya getirerek barışı sağlamıştı.  (Kaynak: Gürpınar Belediyesi Basın Bürosu)
​​​​​​​Van Gürpınar'da maddi olanakları kısıtlı ailenin sesine ses veren Başkan Hayrullah Tanış, bir AK Belediyecilik örneği daha sergiledi.

Van Gürpınar'da belediyeciliğin sadece alt ve üst yapı çalışmalarından ibaret olmadığının en güzel örneğini sergileyen Hayrullah Tanış Başkanlığındaki Gürpınar Belediyesi, sosyal yardımları ile maddi olanakları kısıtlı ailelerin yardımına koşmaya devam ediyor.

 

BAŞKAN TANIŞ, KAYITSIZ KALMADI

İlçeye bağlı Akpınar Mahallesi'nde damı ve kapısı olmayan evde 10 çocuğuyla yaşayan Yılmaz ailesinin durumunu öğrenen Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, aileye yardımcı olmak için harekete geçti. Aileyi ziyaret ederek evin durumu hakkında bilgiler alan Başkan Tanış, en kısa sürede aileye sıcak bir yuvanın yapılması için gerekli talimatları verdi.

AİLEYE YENİ BİR EV İNŞA EDİLECEK

Başkan Tanış, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, aileyi bu koşullar altında yalnız bırakmayacaklarını ifade etti. Sosyal projelerle devletin sıcak elini ve şefkatini muhtaç ailelere hissettirmeye çalıştıklarının altını çizen Başkan Tanış, “Daha önce Gürpınar İyilik Merkezimiz ile ihtiyaç sahibi iki ailemize ev yaptık. Yılmaz ailemizin bulunduğu koşullara hiçbirimizin gönlü razı olmaz. 10 çocuğuyla damı olmayan evde yaşayan ailemize sahip çıkamayacaksak varlığımızın bir anlamı olmuyor. Gürpınar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızla yapacağımız iş birliğiyle aileye kendi arazisi üzerinde yeni bir ev inşa edeceğiz. Hayırsever iş adamlarımızın da Gürpınar İyilik Merkezimiz üzerinden ailemize el uzatmasını bekliyoruz. Unutmayalım ki iyilik paylaşıldıkça çoğalır” dedi.

 

BAYRAMDA ÇOCUKLARI DA SEVİNDİRMİŞTİ

Gürpınar Belediyesi bayram öncesinde de hazırladığı proje çerçevesinde 500 çocuğa bayramlık kıyafet alarak sürpriz yapmıştı. Başkan Tanış'ın talimatlarıyla Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce Kurban Bayramı'na çocukların yeni kıyafetlerle girmesi için proje hazırlanmış ve Gürpınar İyilik Merkezi (GİMER) kapsamında hazırlanan kampanya kısa süre içerisinde hayırseverlerin desteğini görmüştü. Bu çerçevede alınan kıyafetler 500 çocuğa dağıtılmış ve dağıtıma Başkan Tanış ta katılarak gönül belediyeciliğinin en güzel örneğini sergilemişti.

BARIŞ ELÇİSİ BAŞKAN TANIŞ

Gürpınar'ın tüm sorunlarını kendine dert edinen Başkan Tanış öte yandan ilçede husumetli aileleri sürekli olarak bir araya getiren ve barışa vesile olan bir isim olarak hafızalardaki tazeliğini koruyor. Daha kısa bir süre öncesine kadar huzur, birlik ve beraberlik örneği sergileyen Gürpınar'da Sönmez aileleri arasındaki husumetin son bulması için girişimlerde bulunan Başkan Tanış, tarafları bir araya getirerek barışı sağlamıştı.

 (Kaynak: Gürpınar Belediyesi Basın Bürosu)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.