DOĞU'NUN EN BAŞARILI İSİMLERİ BELİRLENDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.03.2021 - 09:55, Güncelleme: 17.03.2021 - 09:55
 

DOĞU'NUN EN BAŞARILI İSİMLERİ BELİRLENDİ

​​​​​​​Uluslararası Doğu Ödülleri 2021 (İnternational East Awards) sahiplerini buldu. Yoğun katılım alan gece güne damgasını vurdu.
Uluslararası Doğu Ödülleri 2021 (İnternational East Awards) sahiplerini buldu. Nevali Otel'de düzenlenen ve sanat, iş ve medya dünyasından ünlü isimlerin akın ettiği gecede kendi alanlarında başarılı isimlere ödülleri verildi. Geceye katılan tüm konukların maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat ettiği programın sunuculuğunu ise Tuğba Özay ile Gökay Kalaycıoğlu gerçekleştirdi. Başarılı siyasetçi, iş insanı, basın yayın grupları, belediye başkanları ve sanatçıların ödüllendirildiği programın organizatörleri Enes Furkan Bilgiçli ve Ebru Özkan gecede yaptıkları konuşmalarında "Her yıl organize ettiğimiz 6 organizasyondan birini daha güzel bir şekilde yapmanın gururu içerisindeyiz. Doğu bölgesinde bir ilk olan Uluslararası Doğu Ödülleri Ödül Programımızın sloganını ise "Asıl Engel Cehalettir , Engelleri Kaldıralım" şeklinde belirledik. Çocuklar en değerli varlığımız ve bizlerinde geleceğidir. Geleceğimize sahip çıkmak adına bizlere destek veren , sanatçılarımıza , belediyelerimize ve belediye başkanlarımıza, iş insanlarımıza, katılan tüm misafirlerimize sonsuz teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştular. BÜLBÜL: ÇALIŞANLARIMIZLA BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ Sanatçı Aynur Haşhaş ve Mahmut Tuncer gibi isimlerin de katılım gösterdiği gecede Doğu ve Anadolu'nun En Başarılı İş İnsanı Ödülüne ise Beystar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bülbül layık görüldü. Şanlıurfa'da gıda sektörünün öncü ismi haline gelen Beystar Markasının her geçen gün büyümesinin temelindeki isim olan Ali Bülbül, ödülü aldığı için mutluluk duyduğunu dile getirdi. Amaçlarının Şanlıurfa'yı her alanda ileri götürmek olduğunu belirten Ali Bülbül özellikle başarısının mimarları Annesi Fatma Bülbül ve eşi Nuray Bülbül'e teşekkür etti. Kısa konuşmasında ekip ruhuna dikkat çeken Bülbül, Beystar Ailesi olarak tüm çalışanları ile büyük bir aile olduklarını belirtti. Gece farklı alanlarda ödüllerin dağıtımı ile devam etti.
​​​​​​​Uluslararası Doğu Ödülleri 2021 (İnternational East Awards) sahiplerini buldu. Yoğun katılım alan gece güne damgasını vurdu.

Uluslararası Doğu Ödülleri 2021 (İnternational East Awards) sahiplerini buldu. Nevali Otel'de düzenlenen ve sanat, iş ve medya dünyasından ünlü isimlerin akın ettiği gecede kendi alanlarında başarılı isimlere ödülleri verildi. Geceye katılan tüm konukların maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat ettiği programın sunuculuğunu ise Tuğba Özay ile Gökay Kalaycıoğlu gerçekleştirdi.

Başarılı siyasetçi, iş insanı, basın yayın grupları, belediye başkanları ve sanatçıların ödüllendirildiği programın organizatörleri Enes Furkan Bilgiçli ve Ebru Özkan gecede yaptıkları konuşmalarında "Her yıl organize ettiğimiz 6 organizasyondan birini daha güzel bir şekilde yapmanın gururu içerisindeyiz. Doğu bölgesinde bir ilk olan Uluslararası Doğu Ödülleri Ödül Programımızın sloganını ise "Asıl Engel Cehalettir , Engelleri Kaldıralım" şeklinde belirledik. Çocuklar en değerli varlığımız ve bizlerinde geleceğidir. Geleceğimize sahip çıkmak adına bizlere destek veren , sanatçılarımıza , belediyelerimize ve belediye başkanlarımıza, iş insanlarımıza, katılan tüm misafirlerimize sonsuz teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştular.

BÜLBÜL: ÇALIŞANLARIMIZLA BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Sanatçı Aynur Haşhaş ve Mahmut Tuncer gibi isimlerin de katılım gösterdiği gecede Doğu ve Anadolu'nun En Başarılı İş İnsanı Ödülüne ise Beystar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bülbül layık görüldü. Şanlıurfa'da gıda sektörünün öncü ismi haline gelen Beystar Markasının her geçen gün büyümesinin temelindeki isim olan Ali Bülbül, ödülü aldığı için mutluluk duyduğunu dile getirdi. Amaçlarının Şanlıurfa'yı her alanda ileri götürmek olduğunu belirten Ali Bülbül özellikle başarısının mimarları Annesi Fatma Bülbül ve eşi Nuray Bülbül'e teşekkür etti. Kısa konuşmasında ekip ruhuna dikkat çeken Bülbül, Beystar Ailesi olarak tüm çalışanları ile büyük bir aile olduklarını belirtti. Gece farklı alanlarda ödüllerin dağıtımı ile devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.