Doğankent'te Belediye ekipleri alt yapıda hassas davranıyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.07.2020 - 14:16, Güncelleme: 11.07.2020 - 14:16
 

Doğankent'te Belediye ekipleri alt yapıda hassas davranıyor

​​​​​​​Giresun Doğankent'te sağanak sonrası belediye ekipleri anında harekete geçerek alt yapıda çevresel atıkları topladı.
Giresun'a bağlı Doğankent ilçesinde yaşanan yoğun yağış sonrası Belediye ekipleri harekete geçerek altyapıda yaşanabilecek olası olumsuzlukların önüne geçti. İlçe merkezindeki mazgallarda ve altyapı bağlantı noktalarında çalışmalar sürdüren ekipler, gün boyu yoğun mesai harcadı. Doğankent Belediye Başkanı Rüşan Özden'in yakından takip ettiği çalışmalar çerçevesinde altyapıdan sorumlu ekipler, mazgallarda biriken çevresel atıkları kamyonetlere yükledi. Belediye olarak bu tür olaylara karşı ekiplerinin her zaman hazırlıklı olduğunu belirten Başkan Özden'in bu tutumu vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Giresun Doğankent'te sağanak sonrası belediye ekipleri anında harekete geçerek alt yapıda çevresel atıkları topladı.

Giresun'a bağlı Doğankent ilçesinde yaşanan yoğun yağış sonrası Belediye ekipleri harekete geçerek altyapıda yaşanabilecek olası olumsuzlukların önüne geçti. İlçe merkezindeki mazgallarda ve altyapı bağlantı noktalarında çalışmalar sürdüren ekipler, gün boyu yoğun mesai harcadı.

Doğankent Belediye Başkanı Rüşan Özden'in yakından takip ettiği çalışmalar çerçevesinde altyapıdan sorumlu ekipler, mazgallarda biriken çevresel atıkları kamyonetlere yükledi. Belediye olarak bu tür olaylara karşı ekiplerinin her zaman hazırlıklı olduğunu belirten Başkan Özden'in bu tutumu vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.