DİGOR'DA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.09.2020 - 11:14, Güncelleme: 25.09.2020 - 11:14
 

DİGOR'DA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

​​​​​​​Digor Belediyesi ekipleri Başkan Nebi Kerenciler'in talimatlarıyla yanarak kullanılmaz hale gelen ana su pompası ve fanını kısa sürede değiştirerek çalışmalarını sürdürdü.
Kars Digor'da Başkan Nebi Kerenciler'in talimatlarıyla ilçenin ihtiyaçlarına cevap veremeyen altyapı hizmetlerinin daha kaliteli ve sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için gerçekleştirilen yenileme çalışmaları hızla devam ederken, Belediye ekipleri son olarak vatandaşların su tedarikini sağlayan ancak yanarak iş göremez hale gelen su pompası ve fanını hemen değiştirerek olası sıkıntıların önüne geçti. Kış ayları öncesinde çalışmalarını hızlandırarak vatandaşlara hizmetin en iyisini sunmanın gayesinde olan Digor Belediyesi'ndan yapılan açıklamada "İlçemizin su ihtiyacını karşılamak için Ölmezler Şantiye karşısında bulunan su pompası ve fanının yanması sonucu bir süredir yaşadığımız su sorunu  ilçemiz kapasitesine uygun su pompası ve fanının hızlı bir şekilde tedarik edilmesi ve Belediye çalışanlarımızın özverili çalışmaları sonucunda yaşanan arıza giderilmiştir. Tüm ilçe halkımıza duyurulur" denildi. VATANDAŞ TALEP VE ÖNERİLERİ ÖN PLANDA Kış ayları öncesinde vatandaşların talep ve önerilerine daha da hassasiyet gösteren Digor Belediyesi'nde Başkan Nebi Kerenciler tüm çalışmaların birebir takipçisi olmayı sürdürüyor. İlçede Gönül Belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergileyen Başkan Kerenciler, bu yaklaşımı ile vatandaşların da takdirini topluyor. Vatandaşlar kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Kerenciler'e ve tüm Digor Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)  
​​​​​​​Digor Belediyesi ekipleri Başkan Nebi Kerenciler'in talimatlarıyla yanarak kullanılmaz hale gelen ana su pompası ve fanını kısa sürede değiştirerek çalışmalarını sürdürdü.

Kars Digor'da Başkan Nebi Kerenciler'in talimatlarıyla ilçenin ihtiyaçlarına cevap veremeyen altyapı hizmetlerinin daha kaliteli ve sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için gerçekleştirilen yenileme çalışmaları hızla devam ederken, Belediye ekipleri son olarak vatandaşların su tedarikini sağlayan ancak yanarak iş göremez hale gelen su pompası ve fanını hemen değiştirerek olası sıkıntıların önüne geçti. Kış ayları öncesinde çalışmalarını hızlandırarak vatandaşlara hizmetin en iyisini sunmanın gayesinde olan Digor Belediyesi'ndan yapılan açıklamada "İlçemizin su ihtiyacını karşılamak için Ölmezler Şantiye karşısında bulunan su pompası ve fanının yanması sonucu bir süredir yaşadığımız su sorunu  ilçemiz kapasitesine uygun su pompası ve fanının hızlı bir şekilde tedarik edilmesi ve Belediye çalışanlarımızın özverili çalışmaları sonucunda yaşanan arıza giderilmiştir. Tüm ilçe halkımıza duyurulur" denildi.

VATANDAŞ TALEP VE ÖNERİLERİ ÖN PLANDA

Kış ayları öncesinde vatandaşların talep ve önerilerine daha da hassasiyet gösteren Digor Belediyesi'nde Başkan Nebi Kerenciler tüm çalışmaların birebir takipçisi olmayı sürdürüyor. İlçede Gönül Belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergileyen Başkan Kerenciler, bu yaklaşımı ile vatandaşların da takdirini topluyor. Vatandaşlar kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Kerenciler'e ve tüm Digor Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.