DERECİK BELEDİYESİ, ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.07.2020 - 16:19, Güncelleme: 22.07.2020 - 16:19
 

DERECİK BELEDİYESİ, ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

Hakkari'nin Derecik İlçe Belediyesi, vatandaşların talep ve önerileri doğrultusunda köprü ve menfez yapım çalışmalarına hız verdi.
Hakkari'nin Derecik ilçesine bağlı Vapurtepe Mahallesi ve Balkaya sınırları içerisinde bulunan önemli mevkilere köprü ve menfez yapım çalışmalarına başlandı. Gerek araçların gerekse vatandaşların yaya geçişlerinde büyük kolaylık sağlayacak köprü ve menfezlerin yapım işi tüm hızıyla sürüyor. Derecik Belediyesi, Geniş hizmet alanına sahip İlçede mali olanakları ölçüsünde hizmetlerine ara vermeden devam ediyor. Vatandaşların daha iyi koşullarda yaşamlarını sürdürmeleri için tüm kaynaklarını seferber eden Derecik Belediyesi'nin çalışmaları vatandaşlar tarafından da takdir edilirken, bu kapsamda Vapurtepe Mahallesi Yekdar mevkisİnde köprü yapımı, Kırca Küme Evlerinde ise Betonarme Menfez yapım çalışması sürüyor. Öte yandan aynı proje kapsamında Vapurtepe Mahallesi Umera olarak bilinen mevkİsinde, Balkaya Mahallesi Umurlu Küme Evleri ve Dızge Mevkide Betonarme Menfez, Güney Mahallesi Öntepe Küme Evlerinde 1 adet köprü yapımına kısa bir süre içerisinde başlanacağı öğrenildi. Yapılan hizmetlerden memnun olduklarını dile getiren mahalle sakinleri, "Belediyemizden Allah razı olsun. Yıllardır süre gelmiş sorunlarımız bir bir son buluyor" diye konuştular. (www.akbelediyeler.com)
Hakkari'nin Derecik İlçe Belediyesi, vatandaşların talep ve önerileri doğrultusunda köprü ve menfez yapım çalışmalarına hız verdi.

Hakkari'nin Derecik ilçesine bağlı Vapurtepe Mahallesi ve Balkaya sınırları içerisinde bulunan önemli mevkilere köprü ve menfez yapım çalışmalarına başlandı. Gerek araçların gerekse vatandaşların yaya geçişlerinde büyük kolaylık sağlayacak köprü ve menfezlerin yapım işi tüm hızıyla sürüyor.

Derecik Belediyesi, Geniş hizmet alanına sahip İlçede mali olanakları ölçüsünde hizmetlerine ara vermeden devam ediyor.

Vatandaşların daha iyi koşullarda yaşamlarını sürdürmeleri için tüm kaynaklarını seferber eden Derecik Belediyesi'nin çalışmaları vatandaşlar tarafından da takdir edilirken, bu kapsamda Vapurtepe Mahallesi Yekdar mevkisİnde köprü yapımı, Kırca Küme Evlerinde ise Betonarme Menfez yapım çalışması sürüyor.

Öte yandan aynı proje kapsamında Vapurtepe Mahallesi Umera olarak bilinen mevkİsinde, Balkaya Mahallesi Umurlu Küme Evleri ve Dızge Mevkide Betonarme Menfez, Güney Mahallesi Öntepe Küme Evlerinde 1 adet köprü yapımına kısa bir süre içerisinde başlanacağı öğrenildi. Yapılan hizmetlerden memnun olduklarını dile getiren mahalle sakinleri, "Belediyemizden Allah razı olsun. Yıllardır süre gelmiş sorunlarımız bir bir son buluyor" diye konuştular.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.