DERDİ TASASI BOZOVA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.08.2020 - 12:44, Güncelleme: 13.08.2020 - 12:44
 

DERDİ TASASI BOZOVA

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Bozova'ya hizmetlerin en iyisini kazandırabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.
Güneydoğu'nun turizm merkezi ilçelerinden Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde Başkan Suphi Aksoy, ilçenin gelişimine katkı sağlayacak çalışmalar için görüşmelerini sürdürüyor. İlçede halka yönelik hizmet odaklı uygulamalarını sürdüren Başkan Suphi Aksoy, başta Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olmak üzere diğer ilçe belediyeleri ile koordinasyonlu bir şekilde çalışmaya önem gösteriyor.   BAŞKAN AKSOY, GENEL SEKRETER KIRIKÇI İLE GÖRÜŞTÜ Başkan Aksoy temasları çerçevesinde Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve Birecik Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Uzun ile birlikte Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mahmut Kırıkçı’yı ziyaret etti. İlçe genelinde yapılan çalışmaları aktaran Başkan Aksoy, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yapılan çalışmaların vatandaşlara her zaman hizmet olarak dönüş yaptığını belirtti. GENÇLERE YÖNELİK HİZMETLER ELE ALINDI Başkan Aksoy yoğun hata içi gündemine Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, Şanlıurfa Gençlik ve Spor Şube Müdürü Emrah Yaşar, Şanlıurfa Gençlik ve Spor Şube Müdürü Nesih Çiftçi ve Bozova Gençlik Merkezi Müdürü İzzet Kılıç ile devam etti. Heyeti ağırlayan Başkan Aksoy, Bozovalı gençlere yöelik yapılacak her türlü projenin destekçisi olmaya devam edeceklerini dile getirdi. (www.akbelediyeler.com)  
Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Bozova'ya hizmetlerin en iyisini kazandırabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Güneydoğu'nun turizm merkezi ilçelerinden Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde Başkan Suphi Aksoy, ilçenin gelişimine katkı sağlayacak çalışmalar için görüşmelerini sürdürüyor. İlçede halka yönelik hizmet odaklı uygulamalarını sürdüren Başkan Suphi Aksoy, başta Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olmak üzere diğer ilçe belediyeleri ile koordinasyonlu bir şekilde çalışmaya önem gösteriyor.

 

BAŞKAN AKSOY, GENEL SEKRETER KIRIKÇI İLE GÖRÜŞTÜ

Başkan Aksoy temasları çerçevesinde Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve Birecik Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Uzun ile birlikte Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mahmut Kırıkçı’yı ziyaret etti. İlçe genelinde yapılan çalışmaları aktaran Başkan Aksoy, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yapılan çalışmaların vatandaşlara her zaman hizmet olarak dönüş yaptığını belirtti.

GENÇLERE YÖNELİK HİZMETLER ELE ALINDI

Başkan Aksoy yoğun hata içi gündemine Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, Şanlıurfa Gençlik ve Spor Şube Müdürü Emrah Yaşar, Şanlıurfa Gençlik ve Spor Şube Müdürü Nesih Çiftçi ve Bozova Gençlik Merkezi Müdürü İzzet Kılıç ile devam etti. Heyeti ağırlayan Başkan Aksoy, Bozovalı gençlere yöelik yapılacak her türlü projenin destekçisi olmaya devam edeceklerini dile getirdi.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.