DAVASINI MAKAMDAN ÜSTÜN GÖRDÜ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.02.2021 - 12:10, Güncelleme: 08.02.2021 - 12:10
 

DAVASINI MAKAMDAN ÜSTÜN GÖRDÜ

​​​​​​​Kardeşi AK Parti İl Başkanlığına aday olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mahmut Kırıkçı görevinden affını istedi.
AK Parti Belediyeciliği ile bilinen tüm yerel yönetim anlayışını değiştirerek ilkelerini milli değerler, etik ve ahlaki temeller üzerine inşa eden Türkiye'den sadece AK Partili Belediyelerde görülebilecek duruşlar sergilenmeye devam ediyor. Bu duruşlara son olarak Şanlıurfa'dan bir örnek yaşadı. Kardeşi geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yaklaşan Şanlıurfa İl Kongresinde başkan olarak aday gösterilen Abdurrahman Kırıkçı'nın ağabeyi olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mahmut Kırıkçı görevinden affını istedi. Kırıkçı affının sebebini ise Başkan Adayı olan kardeşine olan kan bağlılığından kaynaklandığını duyurdu. Sosyal medyada konu ile ilgili bir değerlendirme yapan Genel Sekreter Kırıkçı, "AK davamızın kutlu yolculuğunda 2023 vizyonu ve yepyeni bir aşkla ve heyecanla yapılacak il kongresinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERdoğan'ın İl Başkanlığı görevinin kardeşim Abdurrahman Kırıkçı'ya tevdi edilmesi nedeniyle sosyolojik dengeler adına feragatin bize düştüğü mülhazasıyla 22 aydır yürüttüğüm Genel Sekreterlik görevinden affımı istedim. Bu göreve atanmama vesile olan ve şu ana kadar omuz omuza çalıştığımız Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeynel Abidin Beyazgül ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor hepsinden ayrı ayrı helallik diliyorum" ifadelerine yer verdi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Kardeşi AK Parti İl Başkanlığına aday olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mahmut Kırıkçı görevinden affını istedi.

AK Parti Belediyeciliği ile bilinen tüm yerel yönetim anlayışını değiştirerek ilkelerini milli değerler, etik ve ahlaki temeller üzerine inşa eden Türkiye'den sadece AK Partili Belediyelerde görülebilecek duruşlar sergilenmeye devam ediyor. Bu duruşlara son olarak Şanlıurfa'dan bir örnek yaşadı. Kardeşi geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yaklaşan Şanlıurfa İl Kongresinde başkan olarak aday gösterilen Abdurrahman Kırıkçı'nın ağabeyi olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mahmut Kırıkçı görevinden affını istedi. Kırıkçı affının sebebini ise Başkan Adayı olan kardeşine olan kan bağlılığından kaynaklandığını duyurdu.

Sosyal medyada konu ile ilgili bir değerlendirme yapan Genel Sekreter Kırıkçı, "AK davamızın kutlu yolculuğunda 2023 vizyonu ve yepyeni bir aşkla ve heyecanla yapılacak il kongresinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERdoğan'ın İl Başkanlığı görevinin kardeşim Abdurrahman Kırıkçı'ya tevdi edilmesi nedeniyle sosyolojik dengeler adına feragatin bize düştüğü mülhazasıyla 22 aydır yürüttüğüm Genel Sekreterlik görevinden affımı istedim. Bu göreve atanmama vesile olan ve şu ana kadar omuz omuza çalıştığımız Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeynel Abidin Beyazgül ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor hepsinden ayrı ayrı helallik diliyorum" ifadelerine yer verdi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.