DARGEÇİT'TE TEMİZLİK HASSASİYETİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.10.2020 - 15:55, Güncelleme: 15.10.2020 - 15:55

DARGEÇİT'TE TEMİZLİK HASSASİYETİ

​​​​​​​Mehmet Cüneyt Aksoy Başkanlığındaki Dargeçit Belediyesi, vatandaşların taleplerini hassasiyetle takip etmeye devam ediyor.
Dargeçit halkına hizmette merkez ve kırsal ayrımı yapmadan çalışmalarını sürdüren Mardin Dargeçit Belediyesi, son olarak Yılmaz Mahallesine birikmiş gübre ve çöp yığınlarını toplamaya başladı. Gün boyu süren çalışmalar iş makinelerinin de kullanımı ile sürerken Başkan Mehmet Cüneyt Aksoy benzer çalışmaların ilçenin diğer mahallelerinde de devam edeceğini belirtti. Vatandaşların olası sağlık sorunu ile karşılaşmaması için hassasiyetle sürdürülen çalışmalar mahallelilerden de tam not aldı. Yılmaz mahallesi sakinleri talepleri üzerine belediye ekiplerinin harekete geçtiğini belirtti. Vatandaşlar kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Aksoy'a ve tüm Dargeçit Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)