DARGEÇİT'TE PANDEMİ HASSASİYETİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.03.2021 - 10:38, Güncelleme: 15.03.2021 - 10:38
 

DARGEÇİT'TE PANDEMİ HASSASİYETİ

​​​​​​​Mehmet Cüneyt Aksoy Başkanlığındaki Dargeçit Belediyesi ekipleri ücretsiz maske dağıtımlarına kaldığı yerden devam ediyor.
Pandemi döneminde Güneydoğu Anadolu'nun en başarılı ilçeleri arasında yer alan Mardin'in Dargeçit ilçesinde Başkan Mehmet Cüneyt Aksoy'un talimatlarıyla çalışmalar devam ediyor. Önceki süreçlerde ilçe genelinde düzenli olarak ilaçlamalar yapan ve vatandaşı bilgilendirmeye yönelik bir çok alanda faaliyetler gerçekleştiren Dargeçit Belediyesi, gece ve gündüz demeden hijyen ve temizlik uygulamasını sürdürüyor. Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy da, çalışmaların birebir takipçisi olarak süreci başarı ile yönetirken, Belediye ekipleri yine vatandaşlara ücretsiz maske dağıtımı gerçekleştirerek tam not aldı. Çalışmaları değerlendiren Başkan Aksoy, süreç içerisindeki hassasiyet içeren benzer çalışmaların devam edeceğini belirterek "Ekiplerimiz Koronavirüs önlemleri kapsamında pazar girişinde kurulan masada maske dağıtımı gerçekleştirdi. Dağıtım yapılırken vatandaşların sosyal mesafeye uymaları konusunda ekiplerimiz tarafından uyarıda bulunuldu. Lütfen Sağlığımız için Maske, Mesafe ve Hijyen kurallarına uyalım" dedi. Dargeçitliler de kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Aksoy'a ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Mehmet Cüneyt Aksoy Başkanlığındaki Dargeçit Belediyesi ekipleri ücretsiz maske dağıtımlarına kaldığı yerden devam ediyor.

Pandemi döneminde Güneydoğu Anadolu'nun en başarılı ilçeleri arasında yer alan Mardin'in Dargeçit ilçesinde Başkan Mehmet Cüneyt Aksoy'un talimatlarıyla çalışmalar devam ediyor. Önceki süreçlerde ilçe genelinde düzenli olarak ilaçlamalar yapan ve vatandaşı bilgilendirmeye yönelik bir çok alanda faaliyetler gerçekleştiren Dargeçit Belediyesi, gece ve gündüz demeden hijyen ve temizlik uygulamasını sürdürüyor. Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy da, çalışmaların birebir takipçisi olarak süreci başarı ile yönetirken, Belediye ekipleri yine vatandaşlara ücretsiz maske dağıtımı gerçekleştirerek tam not aldı. Çalışmaları değerlendiren Başkan Aksoy, süreç içerisindeki hassasiyet içeren benzer çalışmaların devam edeceğini belirterek "Ekiplerimiz Koronavirüs önlemleri kapsamında pazar girişinde kurulan masada maske dağıtımı gerçekleştirdi. Dağıtım yapılırken vatandaşların sosyal mesafeye uymaları konusunda ekiplerimiz tarafından uyarıda bulunuldu. Lütfen Sağlığımız için Maske, Mesafe ve Hijyen kurallarına uyalım" dedi.

Dargeçitliler de kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Aksoy'a ve ekibine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.