DARGEÇİT'TE KIŞ HAZIRLIĞI SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.09.2020 - 15:24, Güncelleme: 21.09.2020 - 15:24

DARGEÇİT'TE KIŞ HAZIRLIĞI SÜRÜYOR

​​​​​​​Mehmet Cüneyt Aksoy Başkanlığındaki Dargeçit Belediyesi kış hazırlıkları çerçevesinde son olarak yayaların geçişini engelleyen refüjlerdeki ağaçlarda budamalar gerçekleştirdi.
Dargeçit'te vatandaşlara hizmetin en iyisini sunabilmek için verimli bir yaz çalışma sezonu geçiren Dargeçit Belediyesi, kış hazırlıklarını sürdürüyor. İlçede yaz dönemi boyunca alt ve üst yapıda çalışmalar gerçekleştirerek özellikle gençlere yönelik yatırımlarına ağırlık veren Mehmet Cüneyt Aksoy Başkanlığındaki Dargeçit Belediyesi, son olarak ilçe genelinde araçların ve vatandaşların geçişini engelleyen ve can güvenliğine tehdit oluşturan ağaçların budama çalışmalarını gerçekleştirdi. Vatandaşların da talep ettiği çalışmalar ilçe genelinde devam ederken, sürücüler ve vatandaşlar uygulamaya tam not verdi. KIRSALDA SORUNLARA KALICI ÇÖZÜMLER Öte yandan Başkan Aksoy, önceki gün ilçeye gelen Mardin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Cebrail Elmas ile birlikte kırsal mahallelere çıkarma yaptı. Kırsal bölgelerde aciliyet gerektiren mahalleler hakkında fikir alış verişinde bulunan Başkan Aksoy, güzergah üzerinde vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Başkan Aksoy gün içerisindeki temaslarının ardından yine Mardin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Cebrail Elmas'la belediye binasında toplantı düzenleyerek yapılacak çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulundu. (www.akbelediyeler.com)

KIRSALDA SORUNLARA KALICI ÇÖZÜMLER