Dargeçit'te çalışmalar tüm hızıyla sürüyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.10.2020 - 12:08, Güncelleme: 01.10.2020 - 12:08
 

Dargeçit'te çalışmalar tüm hızıyla sürüyor

​​​​​​​Mehmet Cüneyt Aksoy Başkanlığındaki Dargeçit Belediyesi ekipleri; yol, asfalt ve kaldırımlarda yenileme çalışmalarını hızla sürdürüyor.
AK Parti Belediyeciliğinin örnek adreslerinden birisi olan Mardin Dargeçit Belediyesi, ilçe genelinde çalışmalarına devam ediyor. İlçede alt yapıdan üst yapıya bir çok alanda yenilikler kazandıran Dargeçit Belediyesi'nde Başkan Mehmet Cüneyt Aksoy, son olarak cadde ve sokaklarda deforme olan kaldırımlarda onarım-bakım ve yenileme çalışmalarının gerçekleştirildiğini belirtti. "Halkımız İçin var gücümüzle hizmet üretmeye, ilçemizi güzelleştirmeye devam edeceğiz" diyen Başkan Aksoy ayrıca asfalt çalışmalarının da kış ayları öncesinde hızlandırıldığını ifade etti. Başkan Aksoy, "Yolları modern ve ulaşıma uygun hale getirmek amacıyla İlçe genelinde hummalı bir çalışma gerçekleştiren ekiplerimiz, eskiyen ve çeşitli nedenlerden dolayı tahrip olmuş bölgelerimizde özverili bir şekilde  asfalt çalışmalarına ara vermeden sürdürüyor" bilgisini paylaştı. Dargeçit'te Belediye ekiplerinin çalışmalarından memnun olduklarını belirten vatandaşlar ise kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Aksoy'a ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Mehmet Cüneyt Aksoy Başkanlığındaki Dargeçit Belediyesi ekipleri; yol, asfalt ve kaldırımlarda yenileme çalışmalarını hızla sürdürüyor.

AK Parti Belediyeciliğinin örnek adreslerinden birisi olan Mardin Dargeçit Belediyesi, ilçe genelinde çalışmalarına devam ediyor. İlçede alt yapıdan üst yapıya bir çok alanda yenilikler kazandıran Dargeçit Belediyesi'nde Başkan Mehmet Cüneyt Aksoy, son olarak cadde ve sokaklarda deforme olan kaldırımlarda onarım-bakım ve yenileme çalışmalarının gerçekleştirildiğini belirtti. "Halkımız İçin var gücümüzle hizmet üretmeye, ilçemizi güzelleştirmeye devam edeceğiz" diyen Başkan Aksoy ayrıca asfalt çalışmalarının da kış ayları öncesinde hızlandırıldığını ifade etti. Başkan Aksoy, "Yolları modern ve ulaşıma uygun hale getirmek amacıyla İlçe genelinde hummalı bir çalışma gerçekleştiren ekiplerimiz, eskiyen ve çeşitli nedenlerden dolayı tahrip olmuş bölgelerimizde özverili bir şekilde  asfalt çalışmalarına ara vermeden sürdürüyor" bilgisini paylaştı.

Dargeçit'te Belediye ekiplerinin çalışmalarından memnun olduklarını belirten vatandaşlar ise kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Aksoy'a ve ekibine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.