DARGEÇİT "KILIÇ'LA YOLA DEVAM" DEDİ

İlçeler (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.09.2020 - 17:54, Güncelleme: 06.09.2020 - 17:54
 

DARGEÇİT "KILIÇ'LA YOLA DEVAM" DEDİ

​​​​​​​Dargeçit 7. Olağan İlçe Kongresinde Beşir Kılıç güven tazeledi. Kongrenin ardından Başkan Şahin ve Başkan Aksoy yönetimi tebrik etti.
AK Parti'de ilçe kongreleri kaldığı yerden devam ediyor. Hafta sonu için AK Kadrolarda kongre mesaileri devam ederken, AK Parti'nin Doğu Anadolu'daki önemli adreslerinden Mardin Dargeçit'te ilçe kongresi korona virüs tedbirleri arasında yoğun katılımla gerçekleştirildi. Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen kongrede Beşir Kılıç güven tazeleyerek tekrardan başkanlığa seçildi. Kongreye yoğun katılımdan dolayı teşekkür eden Başkan Beşir Kılıç, ilk günkü heyecan ve azimle AK Parti olarak birlik ve beraberlikle yollarına devam edeceklerini söyledi. BAŞKAN AKSOY'DAN TEBRİK MESAJI Kongreye Mardin Milletvekilleri Cengiz Demirkaya, Şehmus Dinçel, AK Parti İl Başkanı Faruk Kılıç, il ve ilçe teşkilatlarının yanı sıra Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy ile Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin katıldı.  Kongrenin ardından teşkilatları kutlayan Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy "İlçe kongremiz maske ve fiziki mesafe kurallarına riayet edilerek icra edildi. Dargeçit 7. Olağan İlçe Kongremiz ile güven tazeleyen M.Beşir Kılıç'ı ve yönetimini tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Kongremiz memleketimize ve teşkilatımıza hayırlı olsun" dedi. BAŞKAN ŞAHİN DE YÖNETİMİ TEBRİK ETTİ Kongrenin ardından değerlendirme yapan Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin ise #inandığınyoldayürü etiketi ile sosyal medyadan yayımladığı tebrik mesajında "Dargeçit için ilk günkü aşk ve heyecanla yola devam ediyoruz. AK Parti Dargeçit 7.Olağan kongremizi Kontrollü Sosyal Hayat kurullarına riayet ederek,  Mardin Milletvekillerimiz Sayın Cengiz Demirkaya, Sayın Şehmus Dinçel, İl Başkanımız Sayın Faruk Kılıç, il ve ilçe teşkilatlarımızın katılımlarıyla gerçekleştirdik.  AK Parti Dargeçit İlçe Başkanlığı'na yeniden seçilen Mehmet Beşir Kılıç başkanımız ve yönetimini tebrik eder, kongremizin partimize, Dargeçit ilçemize, İlimize ve Ülkemize hayırlar getirmesini temenni ederim" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Dargeçit 7. Olağan İlçe Kongresinde Beşir Kılıç güven tazeledi. Kongrenin ardından Başkan Şahin ve Başkan Aksoy yönetimi tebrik etti.

AK Parti'de ilçe kongreleri kaldığı yerden devam ediyor. Hafta sonu için AK Kadrolarda kongre mesaileri devam ederken, AK Parti'nin Doğu Anadolu'daki önemli adreslerinden Mardin Dargeçit'te ilçe kongresi korona virüs tedbirleri arasında yoğun katılımla gerçekleştirildi. Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen kongrede Beşir Kılıç güven tazeleyerek tekrardan başkanlığa seçildi. Kongreye yoğun katılımdan dolayı teşekkür eden Başkan Beşir Kılıç, ilk günkü heyecan ve azimle AK Parti olarak birlik ve beraberlikle yollarına devam edeceklerini söyledi.

BAŞKAN AKSOY'DAN TEBRİK MESAJI

Kongreye Mardin Milletvekilleri Cengiz Demirkaya, Şehmus Dinçel, AK Parti İl Başkanı Faruk Kılıç, il ve ilçe teşkilatlarının yanı sıra Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy ile Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin katıldı.  Kongrenin ardından teşkilatları kutlayan Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy "İlçe kongremiz maske ve fiziki mesafe kurallarına riayet edilerek icra edildi. Dargeçit 7. Olağan İlçe Kongremiz ile güven tazeleyen M.Beşir Kılıç'ı ve yönetimini tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Kongremiz memleketimize ve teşkilatımıza hayırlı olsun" dedi.

BAŞKAN ŞAHİN DE YÖNETİMİ TEBRİK ETTİ

Kongrenin ardından değerlendirme yapan Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin ise #inandığınyoldayürü etiketi ile sosyal medyadan yayımladığı tebrik mesajında "Dargeçit için ilk günkü aşk ve heyecanla yola devam ediyoruz. AK Parti Dargeçit 7.Olağan kongremizi Kontrollü Sosyal Hayat kurullarına riayet ederek,  Mardin Milletvekillerimiz Sayın Cengiz Demirkaya, Sayın Şehmus Dinçel, İl Başkanımız Sayın Faruk Kılıç, il ve ilçe teşkilatlarımızın katılımlarıyla gerçekleştirdik.  AK Parti Dargeçit İlçe Başkanlığı'na yeniden seçilen Mehmet Beşir Kılıç başkanımız ve yönetimini tebrik eder, kongremizin partimize, Dargeçit ilçemize, İlimize ve Ülkemize hayırlar getirmesini temenni ederim" ifadelerini kullandı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.