DARGEÇİT İŞİ SIKI TUTUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.10.2020 - 15:48, Güncelleme: 30.10.2020 - 15:48

DARGEÇİT İŞİ SIKI TUTUYOR

Mehmet Cüneyt Aksoy Başkanlığındaki Dargeçit Belediyesi, vatandaşın talebi üzerine yol yapım ve genişletme çalışmalarına devam ediyor.
Mehmet Cüneyt Aksoy Başkanlığındaki Dargeçit Belediyesi'nde Fen İşleri ekipleri Çatalçam (Dersalip), Altıyol (Serdef), Gürışık’ın (Gündike Haci); Keremli (Bamezrut), Ayrancı (Şetta), Karazeytuni (Sere Kure)  bölgelerinde ve Sümer’in (Deywan) Hırabeke bölgesindeki asfalt yama çalışmalarının ardından bu kez Yılmaz (Merane) ve Batur (Batere) Mahallelerinde yol genişletme ve düzenleme çalışmaları sürdürdü. Kış hazırlıkları çerçevesinde vatandaşların talep ve önerilerine öncelik veren Başkan Mehmet Cüneyt Aksoy, program dâhillinde belirlenen ihtiyaçlara göre çalışmalarını farklı bölgelerde aynı anda devam edeceklerini söyledi. Dargeçit Belediyesi'nin ve Başkan Aksoy'un kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından memnun olduklarını belirten vatandaşlar da çalışmalarından dolayı tüm Dargeçit Belediyesi ekiplerine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)   VATANDAŞLARIMIZIN DİKKATİNE:  Yaşadığınız il veya ilçenizdeki talep ve önerilerinizi AK Belediyeler Medya Ailesi'ne aşağıdaki adreslerden mesajla iletebilirsiniz... Twitter: twitter.com/_akbelediyeler Facebook: facebook.com/ak.belediyeler.12/ Mail: akbelediyeler2002@gmail.com WhatsApp: 05416363055

VATANDAŞLARIMIZIN DİKKATİNE:

Twitter: twitter.com/_akbelediyeler