DARGEÇİT BELEDİYESİ'NE DURMAK YOK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.10.2020 - 10:24, Güncelleme: 27.10.2020 - 10:24

DARGEÇİT BELEDİYESİ'NE DURMAK YOK

​​​​​​​Mehmet Cüneyt Aksoy Başkanlığındaki Dargeçit Belediyesi, bir yandan yol çalışmalarını sürdürürken diğer yandan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatına devam ediyor.
Mardin Dargeçit'te vatandaşa hizmetin en iyisini sunabilmek için merkez ve ilçe ayrımı gözetmeksizin her bölgeye uğraşmanın gayesi içerisinde olan Mehmet Cüneyt Aksoy Başkanlığındaki Dargeçit Belediyesi ekipleri uygulamalarını sürdürüyor. Vatandaşlardan gelen talep ve önerileri hassasiyetle değerlendiren Başkan Aksoy bu yönde rota belirleyerek taleplerin karşılanmasında önemli rol alıyor. Başkan Aksoy'un talimatlarıyla ekipler son olarak Çatalçam (Dersalip), Altıyol (Serdef), Gürışık'ın (Gündike Haci); Keremli (Bamezrut), Ayrancı (Şetta), Karazeytuni (Sere Kure)  bölgelerinde ve Sümer’in (Deywan) Hırabeke bölgesinde asfalt yama çalışmalarını tamamladı. Çalışmaların her aşamasını birebir takip eden Başkan Aksoy da sürekli olarak bölgeye giderek uygulamaları yerinde inceledi. YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU İNŞAATI SÜRÜYOR Öte yandan belediyeciliğin alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergileyen Dargeçit Belediyesi'nin vatandaşlara kazandırmak istediği Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatı da hızla sürdürülüyor.  Sümer (Deywan) Mahallesinde yapımı süren ve 7'den 70'e her yaştan vatandaşa hitap edecek Yarı Olimpik Yüzme Havuzu İnşaatını inceleyen Başkan Mehmet Cüneyt Aksoy, AK Belediyeciliğin en güzel örneklerini Dargeçit halkına kazandıracaklarını söyledi. (www.akbelediyeler.com)

YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU İNŞAATI SÜRÜYOR