ÇUKURCA'DA EĞİTİM ÖN PLANDA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.10.2020 - 08:57, Güncelleme: 23.10.2020 - 08:57
 

ÇUKURCA'DA EĞİTİM ÖN PLANDA

​​​​​​​Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar, Milli Eğitim camiasını makamında ağırlayarak ilçedeki eğitim yatırımlarını görüştü.
Çukurca'da alt ve üst yapının yanı sıra eğitim alanındaki hassasiyeti ile adı sıkça gündeme gelen İlçe Belediye Başkanı Ensar Dündar; bu kez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yönetimini ağırladı. Başkanlık makamında gerçekleşen buluşmaya Hakkari Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ceyhan Doğan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fahrettin Çelik ve Şube Müdürü Kazım Gür ile beraberindeki heyet katıldı. İlçedeki eğitim yatırımlarının ele alındığı görüşmede Başkan Dündar, gençleri başta eğitim olmak üzere sporun her branşı ile buluşturmada kararlı olduklarını söyledi. Eğitim yatırımlarına her zaman destek vermeye devam edeceklerini belirten Başkan Dündar, ilçenin kalkınması için eğitimi öncelik haline getiren bir anlayışı benimsediklerini belirtti. Hakkari Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür ve beraberindekiler ise Başkan Dündar'a kendilerini ağırladığı için teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar, Milli Eğitim camiasını makamında ağırlayarak ilçedeki eğitim yatırımlarını görüştü.

Çukurca'da alt ve üst yapının yanı sıra eğitim alanındaki hassasiyeti ile adı sıkça gündeme gelen İlçe Belediye Başkanı Ensar Dündar; bu kez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yönetimini ağırladı. Başkanlık makamında gerçekleşen buluşmaya Hakkari Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ceyhan Doğan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fahrettin Çelik ve Şube Müdürü Kazım Gür ile beraberindeki heyet katıldı. İlçedeki eğitim yatırımlarının ele alındığı görüşmede Başkan Dündar, gençleri başta eğitim olmak üzere sporun her branşı ile buluşturmada kararlı olduklarını söyledi. Eğitim yatırımlarına her zaman destek vermeye devam edeceklerini belirten Başkan Dündar, ilçenin kalkınması için eğitimi öncelik haline getiren bir anlayışı benimsediklerini belirtti.

Hakkari Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür ve beraberindekiler ise Başkan Dündar'a kendilerini ağırladığı için teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.