ÇUKURCA'DA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.09.2020 - 10:29, Güncelleme: 24.09.2020 - 10:29
 

ÇUKURCA'DA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

​​​​​​​Çukurca Belediyesi, kış ayları öncesi vatandaşların talebi üzerine bu kez Yeşilçeşme Mahallesinde çalışmalarını yoğunlaştırdı.
Hakkari Çukurca Belediyesi, ‘yol medeniyettir’ şiarıyla ilçe genelindeki çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri ekipleri Başkan Ensar Dündar'ın talimatlarıyla Yeşilçeşme Mahallesinde yol yapım ve istinat duvarı çalışmaları sürdürdü. İlçede yol sorununun kesin çözümünü hedefleyen Çukurca Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde 2020 Yılı Hizmet Planlaması dahilinde önümüzdeki süreçlerde benzer çalışmaların diğer bölgelerde de yapılacağını belirtti. İlçe genelinde yapılan çalışmalar vatandaşların takdirini toplamaya devam ederken, Yeşilçeşme mahallesi sakinleri belediye tarafından sunulan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Ensar Dündar'a ve tüm ekibine teşekkür etti. Çalışmalarla ilgili Başkan Dündar, mezarlık mevkiisinde yeni yol yapımı, mevcut yolun genişletilmesi ile birlikte çevre düzenlemesi ve istinat duvarının yapılacağını belirtti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Çukurca Belediyesi, kış ayları öncesi vatandaşların talebi üzerine bu kez Yeşilçeşme Mahallesinde çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Hakkari Çukurca Belediyesi, ‘yol medeniyettir’ şiarıyla ilçe genelindeki çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri ekipleri Başkan Ensar Dündar'ın talimatlarıyla Yeşilçeşme Mahallesinde yol yapım ve istinat duvarı çalışmaları sürdürdü. İlçede yol sorununun kesin çözümünü hedefleyen Çukurca Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde 2020 Yılı Hizmet Planlaması dahilinde önümüzdeki süreçlerde benzer çalışmaların diğer bölgelerde de yapılacağını belirtti. İlçe genelinde yapılan çalışmalar vatandaşların takdirini toplamaya devam ederken, Yeşilçeşme mahallesi sakinleri belediye tarafından sunulan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Ensar Dündar'a ve tüm ekibine teşekkür etti. Çalışmalarla ilgili Başkan Dündar, mezarlık mevkiisinde yeni yol yapımı, mevcut yolun genişletilmesi ile birlikte çevre düzenlemesi ve istinat duvarının yapılacağını belirtti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.