ÇUKURCA'DA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.09.2020 - 15:41, Güncelleme: 17.09.2020 - 15:41
 

ÇUKURCA'DA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

​​​​​​​Ensar Dündar Başkanlığındaki Çukurca Belediyesi, yol yapım çalışmalarına devam ediyor.
AK Parti Belediyeciliğinin Türkiye'deki örnek adreslerinden birisi olan Hakkari'nin Çukurca Belediyesi, ilçe genelinde çalışmalarına devam ediyor. İlçede alt yapıdan üst yapıya bir çok alanda yenilikler kazandıran Çukurca Belediyesi, son olarak yol çalışmalarına yoğunlaştı. Çalışmaların takipçisi olan ve vatandaşların talep ve önerilerine göre rota belirleyen Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar da devam eden yol çalışmalarını inceleyerek uygulamalar hakkında bilgi aldı. Temaslarında vatandaşlarla da bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Dündar, yaz dönemi çalışma sezonunun sonuna doğru benzer çalışmaları ilçenin diğer bölgelerinde sürdürmeye devam edeceklerini söyledi. (www.akbelediyeler.com)  
​​​​​​​Ensar Dündar Başkanlığındaki Çukurca Belediyesi, yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti Belediyeciliğinin Türkiye'deki örnek adreslerinden birisi olan Hakkari'nin Çukurca Belediyesi, ilçe genelinde çalışmalarına devam ediyor. İlçede alt yapıdan üst yapıya bir çok alanda yenilikler kazandıran Çukurca Belediyesi, son olarak yol çalışmalarına yoğunlaştı. Çalışmaların takipçisi olan ve vatandaşların talep ve önerilerine göre rota belirleyen Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar da devam eden yol çalışmalarını inceleyerek uygulamalar hakkında bilgi aldı. Temaslarında vatandaşlarla da bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Dündar, yaz dönemi çalışma sezonunun sonuna doğru benzer çalışmaları ilçenin diğer bölgelerinde sürdürmeye devam edeceklerini söyledi.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.