ÇUKURCA BELEDİYESİ ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.07.2020 - 15:00, Güncelleme: 27.07.2020 - 15:00
 

ÇUKURCA BELEDİYESİ ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

Hakkari Çukurca Belediyesi, çalışmalarını bu kez Yeşilçeşme Mahallesi'nde yoğunlaştırdı.
Hakkari Çukuruca Belediyesi, vatandaşlara hizmetin en iyisini sunabilmek için çalışmalarını sürdürüyor. İlçede alt ve üst yapı anlamında 2020 planlaması dahilinde uygulamalarına devam eden Çukurca Belediyesi'nin çalışmaları vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor. Son olarak ilçeye bağlı Yeşilçeşme Mahallesi'nde çalışmalarını yoğunlaştıran Çukurca Belediyesi, mahallenin iki ayrı bölgesinde kurumca yapılan yeni yol çalışması, mevcut yolu genişletme, istinat duvarları, tarım için yeni su kanalı ve içme suyu hattını yenileme gibi alt ve üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yaz sezonunun en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Ensar Dündar Başkanlığındaki Çukurca Belediyesi, önümüzdeki günlerde ilçe genelindeki benzer çalışmalarına devam edecek. (www.akbelediyeler.com)
Hakkari Çukurca Belediyesi, çalışmalarını bu kez Yeşilçeşme Mahallesi'nde yoğunlaştırdı.

Hakkari Çukuruca Belediyesi, vatandaşlara hizmetin en iyisini sunabilmek için çalışmalarını sürdürüyor. İlçede alt ve üst yapı anlamında 2020 planlaması dahilinde uygulamalarına devam eden Çukurca Belediyesi'nin çalışmaları vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor.

Son olarak ilçeye bağlı Yeşilçeşme Mahallesi'nde çalışmalarını yoğunlaştıran Çukurca Belediyesi, mahallenin iki ayrı bölgesinde kurumca yapılan yeni yol çalışması, mevcut yolu genişletme, istinat duvarları, tarım için yeni su kanalı ve içme suyu hattını yenileme gibi alt ve üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yaz sezonunun en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Ensar Dündar Başkanlığındaki Çukurca Belediyesi, önümüzdeki günlerde ilçe genelindeki benzer çalışmalarına devam edecek.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.