ÇUKURCA BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.11.2020 - 08:21, Güncelleme: 18.11.2020 - 08:21

ÇUKURCA BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

Ensar Dündar Başkanlığındaki Çukurca Belediyesi, Emirşaban Mahallesinin ardından bu kez rotayı Yeşilçeşme Mahallesine çevirdi.
Çukurca halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için yoğun çalışmalarına kaldığı yerden devam eden Ensar Dündar Başkanlığındaki Çukurca Belediyesi, Emirşaban Mahallesi Hesinkan mevkii, Bayrak Tepe yürüyüş ve kafeterya yollarında Kilitli Parke Taşı uygulamasını tamamlamasının ardından rotayı bu kez Yeşilçeşme Mahallesine çevirdi. Yeşilçeşme mahallesi mezarlık mevkiinde, yeni yol, mevcut yolu genişletme, istinat duvarı ve çevre düzenlenmesi işine başlayan Çukurca Belediyesi Fen İşleri ekipleri, çalışmalarıyla vatandaşlardan tam not aldı. Yoğun yağışa rağmen ekiplerin çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Ensar Dündar, uygulamalar hakkında bilgiler aldı. Amaçlarının vatandaşların taleplerini ön planda tutan bir belediyecilik anlayışı içerisinde en iyi hizmeti sunmak olduğunu belirten Başkan Dündar, mevcut yollarda asfaltlamaların yapılacağını dile getirdi. (www.akbelediyeler.com)